C7 Anna vs 701 Belle [Karşılaştırma Video]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
C7 Anna vs 701 Belle [Karşılaştırma Video]
C7 Anna ile 701 Belle karşılaştırması :) Belle 'nin ne kadar stabil olduğunu ve hızlı olduğunu göreceksiniz izleyince :) Kameradan çıkarken 701'in ne kadar hızlı çıktıgına dikkat edin :) Aslında işlemciyle de alakalı biraz 701 in 1ghz işlemcisi var ..Yorumları Bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Belle androidi devirecek gibi .

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Yok olmaz o :) android kişiselleştirilebiliyo yani sonu yok android'in :) Belle ise belli olan bişe yani ek bişe ekleyemiyor kullanıcılar :)

anılbaran

anılbaran

Üye
ben 701
yada onun bi üstünü alcam :D

Kedi Yavrusu

Üye
olmaz o, neden dersen, symbian linux tabanlı değil android linux tabanlı demek istediğim geliştirmeye açık.ama olsun belle gayet hoş, ios nasıl kapışıyorsa belle de kapışabilir androidle.

SilentOne

SilentOne

Üye
belle herşeyibitiriyor yha :D

valent

valent

Üye
Belle çok fena menüden imleç falan kalkmış acayip tarz olmuş baba ya

uribaju

uribaju

Üye
ya androidin neresi açık ya gitgide kapanıyor %20simi ne kaldı açık olarak belle daha güzel androidden 1ghz ilede desteklenince akan sular durur 701de olduğu gibi

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
belle geldiğinde bir iki donanım dışında c7 ile 701 aynı telefon olacaklar nerdeyse şimdi ben esas yeni N8 nasıl olacak onu bekliyorum

uribaju

uribaju

Üye
belle geldiğinde bir iki donanım dışında c7 ile 701 aynı telefon olacaklar nerdeyse şimdi ben esas yeni N8 nasıl olacak onu bekliyorum
işlemci ve ram 2katıyken nasıl c7 ile 701 aynı olabiliyor?ayrıca clearblack ekran varken.tasarımın aynı olması zaten normal böyle güzel tasarımı nokia bırakmaz(bknz Nokia Oro) ve belle işlemciyi daha çok kullanıyo anna veya önceki sürümler gibi değil

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
evet haklısın yok olmasını da istemiyorum ama nokia illa c7&701 ikilisi gibi N8&N8-01 ikilisi yapacaktır

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
C7 [c(7-01)] 701
n8 [n(8-01)] 801

kpln04

kpln04

Üye
video linkini yazın beyler bi zahmet

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
801 cok daha iyi olur :)

pRime.

pRime.

Üye
olmaz o, neden dersen, symbian linux tabanlı değil android linux tabanlı demek istediğim geliştirmeye açık.ama olsun belle gayet hoş, ios nasıl kapışıyorsa belle de kapışabilir androidle.
bal gibi de olur, android yokken symbian'ımıza tema kuruyorduk biz :) android linux tabanlıda noluyo arayüz java, oracle ile davalıklar, kodların da sadece %23'i paylaşılıyo, diğer tüm linux tabanlı sistemlerin kod paylaşımı en az % 61.

----------Eklendi @ 20:38:17 ---------- Yazıldı @ 20:32:30 ----------

şimdi biri çıkıp bana güvenlik diyecek e ozaman niye bütün linuxler bu kadar açıkken tek bir açıkları/güvenlik sorunları yok? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt