c7 anna son guncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TTeeKKiN

TTeeKKiN

Üye
    Konu Sahibi
c7 anna son guncelleme
arkadaslar oncelikle merhaba. Ben telefonuma hard format attim butun guncellemeleride yaptim fakat *#0000# yaptigimda son guncelleme guncellenmedi diyor bi hata mi war acaba ortada. Bir sorum daha olcak hard format atmadan once hic donma falan yoktu fakat simdi uygulamalar klasorune girince bi 5 sn kadar donuyor neden olabilir sizce fikirlerinizi bekliyorum simdiden tsk ederiw
Saygilar.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ordaki soruyu cozemezsin kafana takma.

pasha14

pasha14

Üye
Uygulamalar klasörüne gelince oradaki bekleme neredeyse hepimizde var. Telefonuna HardFormat atınca çoğu şey silindiği gibi güncellemeyi hangi tarihte yaptığınıda siliyor bu yüzden *#0000# ekranında son güncelleme'yi güncellenmedi olarak görünüyor.

realplayer2

realplayer2

Üye
ordaki son guncelleme sadece ota(telefondan guncelleme) ile degisir nokia suite ile bin kere yapsan bi tarih goremezsin. ormegin 14.02 guncellemesini telefondan yapmistik ve son guncelleme tarihinde yaptigimiz tarih yaziyodu.

TTeeKKiN

TTeeKKiN

Üye
    Konu Sahibi
ben butun guncellemeleri telefondan yapiyorum zaten :|

realplayer2

realplayer2

Üye
ondan bahsetmiyorum yazilim guncellemelerinde cihaz yazilimi oldugu zaman direk ordan yapabilirsen tarih degisir. ama eger pc ile guncelle yaziyosa ordan yapamazsin. *#0000#den yapiyosan da olmaz bilmem aciklayici oldum mu

TTeeKKiN

TTeeKKiN

Üye
    Konu Sahibi
anladm kardesim tsk ederim

realplayer2

realplayer2

Üye
rica ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt