Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C7 almak ıstıyorum - dusuncelerınız
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brksnr
Üye
Bence 701 al arkadaşım
ozzytaste
Üye
6 aydır kullanıyorum, hiç sorun yok kardeş. En son güncelleme var bu arada telefonumda...
uribaju
Üye
suana kadar kullandigim en kullanisli telefon ilk ciktigi zamanlarda aldim guncellestirmelerini yaptim suana kadar sorun cikarmadi ekran kalitesi dokunmatigi ozelliklede gece cekimleri(cift led dolayisiyla)muhtesem gunduz cekimleride 8mp in hakkini fazlasiyla veriyor hd video cekimine zaten soylenecek laf yok tuslarin ortasindaki menu tusu uzerinde bildirim isigi ozelligi olmasi ve yandaki ses komut tusuda s^3 cihazlari icerisinde sadece c7de var bunlar cok guzel nfc ozelligi dayanikli cizilmez gorillaglass ekran celik kasa zarif ince tasarim kisacasi nokianin dedigi gibi "tarzini konustur"
klsb44mirc
Üye
arkadasımda var kullandım güzel telefon ama hd video kaydı cook yer kaplıyo ama güzel telefon ama yinede durumun varsa iyi bi telefon alıp android deneyimi yasa derim ama illede symbian dersen c7 iyi bi tercih olur n8de düşünebilirsin
SuaT6027
Üye
n8 arkadasım.. karızma ozellık ne ararsan var.. tek sıkıntısı bırazcık yacas ıslemcısı ama olsun.. zaten bu ozellıklere bu fıyat mukemmel bıle