Samsung'dan Galaxy C7 Pro duyurusu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'dan Galaxy C7 Pro duyurusu geldi
Ocak ayında firmalar yeni duyurularına başlarken, Samsung, CES 2017, Tüketici Elektroniği Fuarı'nda Galaxy A (2017) adındaki yeni akıllı telefon ailesini duyurmuştu. Bu cihazlar premium tasarım yanı sıra suya dayanıklı olarak gelirken, firma şimdi de yeni bir modelini daha resmi olarak tanıttı.



Bilindiği üzere Samsung, geçtiğimiz sene sonlarında Galaxy C9 Pro adındaki bir akıllı telefonunu Çin'de satışa çıkarmıştı. Bu cihazın arkasından Galaxy C5 Pro ve Galaxy C7 Pro adında iki cihazın daha duyurulacağı yönünde bilgiler gelirken, firma Galaxy C7 Pro'yu tanıttı.

Firmanın sitesinde listelenen yeni akıllı telefon Galaxy C7 Pro, 5.7" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içermekte. Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonun yonga seti ise 14nm üretim teknolojisi ile üretilen 2.2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 625 olmakta.

Samsung'un yeni akıllı telefonunun arkasında 16MP kamera bulunuyor ve ayrıca Selfie çekimler için ön kamerası da yine 16MP olarak geliyor. Samsung, Galaxy C7 Pro'nun dahili veri kapasitesi 64GB ve ayrıca microSD kart ile arttırılabiliyor. Akıllı telefonda ikinci bir SIM kart slotu bulunurken, bu slot ayrıca microSD kart slotu da olmakta.

Galaxy C7 Pro'nun diğer özellikleri arasında Always-On Display ve Samsung Pay de yer almakta. 16 Ocak tarihinden cihaz Çin'de ön siparişe sunulacak.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ön Samsung Arka Apple :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
6.0.1 ile gelecekmiş neden noguat la gelmiyor da samsung işkence çektiriyor ki anlamıyorum yeni telefon koy 7.0 noguatı kullanıcını sevindir general mobile 7.1.1 alacak biz halaa 7.0 bekliyoruz ah samsung ah
 
hikmet366

hikmet366

Üye
Telefon Benim Çok hoşuma Gitti Hatta c5 vardı bir yerde görüşüm hemen alasım geldi 1200 TL idi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Benzer Konular



Üst Alt