C7 almak ıstıyorum - dusuncelerınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fermanyk38

Üye
    Konu Sahibi
C7 almak ıstıyorum - dusuncelerınız
Arkadaslar turkcell kampanyasındakı c7 telefonu almak ıstıyorum. C7 kullan kardeslerım lutfen yorumlarını beklıyorum
ne dersınız

Re13eL

Re13eL

Üye
telefon güzel şu an anna 25.007.02.01 kullanıyorum bana göre tek eksik yanı kamerada yakın çekim(makro mod)yok

benighted

benighted

Üye
eğer türkcellin kampanyasından alacaksan dikkat et bi ara vardı 15 lira taksitle veriyorlardı tabi gerekli koşulları sağlarsan!sonra bizde ne gerekliyse onun yapılmasını ve bu şekilde almamızı sağlamalrını istedik.sonra taksitler 40 40 gelmeye başladık sorduğumuzda neden 40 geldi diye aldığımız cevap komedi gibiydi biz size şartları yanlış söylemişiz ve iade de almıyorlar çünkkü sözleşme imzalıyorsun
sana tavsiyem tel çok güzel ancak böyle kampanyalardan alırken çok dikkat et ve imkanın varsa kredi kartına taksitle al çook daha hesaplı oluyor.

fermanyk38

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben bu telı gecen yıl ılk cıktıgında almıstım ve bın bırturlu rezıllık cekmıstım
kendı kendını resetlıyor kapanıyor acılmıyor konusuruken kapanıyor vs.
suan oyle problemler varmı? korkuyoryum almaya ne yalan söyleyeyım ısınıyordu vs.
yoksa telın navıgosyan ve kamera saheser ne dersını tekrar sansımı denemelımıyım.

y n s c n

y n s c n

Üye
Bu saatten sonra c7 nasıl olur düşünemedim şimdi.

fermanyk38

Üye
    Konu Sahibi
sorma ıstedıgım ılk pıyasaya cıktıgında cok problemler vardı ama suan hala sonrakı surumlerdede bu problemler devam edıyormu yanı son 3 ay ıcerısınde c7 alıpta problem yasayan varmı yanı bunu ogrenmek ıstıyorum

fuzzzuli

Üye
internet tarayıcısınin arasıra donmasi ve gece fotoğraf çekimin kötü olmasını saymazsak mükemmel telefon

barisclermont

barisclermont

Üye
Güzel telefon. 10 aydir kullaniyorum. Bir problem yasamadim. Anna güncellemesinden sonra daha da güzel oldu. Duydugum kadariyla bu ay içinde Belle güncellemesi çikacakmis. O zaman hiç derman sigmaz telefona.

marmaraisland

Üye
yaklaşık 10 aydır kullanıyorum bugune dek 1 kez bile reset atmadı şarzıda ortalama 2 gün gidiyo bazen 2 buçuk gün ve surekli elimde bence değer al ben çok memnunum hele bi bellede gelsin daha iyolucak

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
guzel telefon bi kac kere kullandim benim hosuma gitmisti androidli tellere de bak derim

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadasım ben bır n8 kullanıcısıyım .. c7 yı deneme sansım oldu bır kac gun kullandım.. n8 le fazla farkı yok gıbı ama yınede n8 derım.. tasarımı cok hos ve kamera.. ayrıca: kım ne derse desın nokıanın ısletım sıstemı olan symbıandan asırı memnunum.. androıdlı telı elıne alınca sarj aletınıde cebınden cıkarmaman gerekıor.. ımrenlen ıphone a gelınce.. nısanlıma aldım bır sure kendım kullandım.. ama berbat bı olay yaa... ı tunes yoksa hıcbır ozellık yok adından baska.. ıtunesta da ole herseyı alamıyorsun.. 0,99 dolar 4,99 dolar.. neme lazım.. I LOVE NOKIA :) ozellıklede N8 :D

• Beğen
Tepkiler: iatis

fermanyk38

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar tsk ederım cok sagolun. androıdlı telefon alacagım ama onlarda goruntulu knusma yok. bende cok kullanıyorum mecburen c7 alacagım galıba

enes_x

Üye
patron aman nokia alma bin bir turlu sorunu var . Git en babasından galaxy ace al

Cambaz6666

Cambaz6666

Üye
dış dizaynı ve ince yapısı mükemmel.. ben 2 aydır kullanıyorum devamlı güncelliyorum. şu anda hiçbir problem yok telefonumda.. silver modelini öneririm bir de ;)

kraldost

kraldost

Üye
cihazın olası önemli hiç bir problemi ile rastlamadım yandan kasanın çatlaması hariç onuda garantide 70 tl karşılığında yaptılar 6 aydır hiç bir sorun ile karşılaşmadık (not kardeşimin cihazından bahsediyorum ben n8 kullanıcısıyım)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
bende nerdeyse 1 senedir kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum hiç problem yaşamadım. yazılımla ilgili sıkıntılarında belle güncellemesiyle çözülceğini düşünyorum. kamerası vs gayet iyi nfc özelliğinide en yakın zmanda kullancağımızı düşünyorum zaten tanıtımları falan harika. şuanda telefonumdan gayet memnunum ve değişmeyide düşünmüyorum. hiç düşünme al derim dosrum yinede karar senin

alp047

alp047

Üye
gayet hoş bir cihaz kullanımı çok güzel bana göre n8'den daha kullanışlı dediğim gibi bana göre şimdiye kadar cihazdan bir sorun görmedim ama şarjım az gidiyor buda canımı sıkıyor günde bir buçuk iki saat internet üç dört saat radyo üç dört saat mp3 ve onbeş yirmidakika video ntvden gelen haberleri izliyorum sabah saat sekizden akşam beş dedinmi şarj bitiyor

sencan48

Üye
bende yeni aldım basta ovi magaza sorunu falan yasadım anna guncellemesi ve qt leri yukleyerek sorunları çözdum şimdi memnunum özellikle internnette gezmesi bri harika sadece şarj olayı beni sıkıntıya sokuyor guc tasarrufunda olmasına ragmen 1,5 gunde bir sarj istio bilmiyorum neden öyle widgetler cevrimdısı falan olmasına ragmen

blacklion2475

Üye
telefonun her özelliği var ama bazı kusurlarıda VAR onlarda ufak tefek güncelleme ile yapılıyor SADECE TEK ŞİKAYETIM İŞLETIM SISTEMI VE YAVAŞLIĞI sana kalmış ama bu cıhazda androıd olsaydı uçardı telefon :)

gazi0

gazi0

Üye
gözümün fotosunu çeksem nasıl olcak derken kör oluyodum çok fena flashı var dikkatli olun :D 3 aydır kullanıyorum şu an hiçbir sıkıntım yok. güncelleme güncelleme die kendi kafanı yormadıkça sorun yok. nasılsa bi gün gelio güncelleme :D gayet güzel telefon

----------Eklendi @ 20:17:27 ---------- Yazıldı @ 20:15:33 ----------

pardon yanlış oldu dedikleri gibi sarj sorun. çabuk bitio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt