Telefon Tavsiyesi C601 & Samsung Galaxy Gio & Blackberry Curve 8520 & E5 Bunlardan Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Dediğim gibi c6-01 en iyisi. Yapıcak bişey yok, dediklerini de artık hemen hemen her telefon yapıyor, Gio'nun tek artısı OYUN ve OYUN.
Ayrıntılı karşılaştırma yapmak gerekirse:
C6-01 ile 720p HD video kaydı yapabilirsin ama Gio ile bu mümkün değil
C6-01'de 8 mp kamera var harika görüntü var ama Gio'da da autofocus sayesinde 3.2 mp ile çok iyi görüntüler elde edebilirsin.
İkisi de 3.2 inch ekrana sahip ama C6-01'de 640x360 çözünürlüğünde Clear Black Display(yoğun güneş ışığında çok keskin görüntü) özellikleri var Gio'da ise 480x320 ekran var. Yani C6-01'in ekranı çok daha üstündür ama Gio da yeterli iyi görüntüyü verir.
C6-01'de ekstradan usb on the go ve ön kamera mevcut (çok mu gerekli hayır ama belki işe yarar)
Gio'da 800 mhz'lik hız var C6-01'de 680 mhz işlemci var arada 120 mhz'lik bir fark var.
Arayüz ikisinde de gayet hoştur. Gio kendi fiyat aralığında çok iyi telefondur, ama daha iyisini almak varken Gio almak da mantıksız.
Gio'da android olduğundan daha çok oyun vardır tek artısı budur zaten aradaki fiyat farkından da belli. C6-01'de oyun yok mudur vardır. HD olarak pes2011, asphalt 5/6 ama dersen ki beni bunlar kesmez hayatım oyundur diye, o zaman tabi ki Gio alabilirsin her ne kadar çözünürlükten ötürü her oyunu açamadığı söylense de baya bir android oyunu açabilir.

• Beğen
Tepkiler: pRime.

anılbaran

anılbaran

Üye
nokia

colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi c6-01 en iyisi. Yapıcak bişey yok, dediklerini de artık hemen hemen her telefon yapıyor, Gio'nun tek artısı OYUN ve OYUN.
Ayrıntılı karşılaştırma yapmak gerekirse:
C6-01 ile 720p HD video kaydı yapabilirsin ama Gio ile bu mümkün değil
C6-01'de 8 mp kamera var harika görüntü var ama Gio'da da autofocus sayesinde 3.2 mp ile çok iyi görüntüler elde edebilirsin.
İkisi de 3.2 inch ekrana sahip ama C6-01'de 640x360 çözünürlüğünde Clear Black Display(yoğun güneş ışığında çok keskin görüntü) özellikleri var Gio'da ise 480x320 ekran var. Yani C6-01'in ekranı çok daha üstündür ama Gio da yeterli iyi görüntüyü verir.
C6-01'de ekstradan usb on the go ve ön kamera mevcut (çok mu gerekli hayır ama belki işe yarar)
Gio'da 800 mhz'lik hız var C6-01'de 680 mhz işlemci var arada 120 mhz'lik bir fark var.
Arayüz ikisinde de gayet hoştur. Gio kendi fiyat aralığında çok iyi telefondur, ama daha iyisini almak varken Gio almak da mantıksız.
Gio'da android olduğundan daha çok oyun vardır tek artısı budur zaten aradaki fiyat farkından da belli. C6-01'de oyun yok mudur vardır. HD olarak pes2011, asphalt 5/6 ama dersen ki beni bunlar kesmez hayatım oyundur diye, o zaman tabi ki Gio alabilirsin her ne kadar çözünürlükten ötürü her oyunu açamadığı söylense de baya bir android oyunu açabilir.

Usta çok teşekkürler diğer yorum yapan arkadaşlara da çok teşekkür ederim bana o saydığın oyunlar yeter de artar bile çok fazla oyun oynadığım söylenemez daha çok internet olur işim diye tahmin ediyorum büyük bi ihtimalle de c601 alıcam heralde

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Usta çok teşekkürler diğer yorum yapan arkadaşlara da çok teşekkür ederim bana o saydığın oyunlar yeter de artar bile çok fazla oyun oynadığım söylenemez daha çok internet olur işim diye tahmin ediyorum büyük bi ihtimalle de c601 alıcam heralde
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu, hayırlı olsun şimdiden.

• Beğen
Tepkiler: colarap

seri

Üye
c6-01 ekran kalitesi (AMOLED) dokunmatiği video çekimi süper bi telefon + diğerlerine göre kullanılan malzeme daha kaliteli gibi (bu yönleriyle diğer söz ettiğin tellerle karşılaştırılamaz bile)
eksi yönleri AF yok şarj konusunda normal diyebilirim ekran biraz daha ufak 3,2' senın için farkedermi bilmem sonuç olarak öneririm pişman olmazsın bence

colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu, hayırlı olsun şimdiden.

Sağolasın emin ol kararsızlığım vardı sayende karar verdim.d

c6-01 ekran kalitesi (AMOLED) dokunmatiği video çekimi süper bi telefon + diğerlerine göre kullanılan malzeme daha kaliteli gibi (bu yönleriyle diğer söz ettiğin tellerle karşılaştırılamaz bile)
eksi yönleri AF yok şarj konusunda normal diyebilirim ekran biraz daha ufak 3,2' senın için farkedermi bilmem sonuç olarak öneririm pişman olmazsın bence

Teşekkür ederim dostum konumla ilgilendiğin için 3.2' bana her türlü yeter şarj konusu da idare edicez artık

pRime.

pRime.

Üye
Sağolasın emin ol kararsızlığım vardı sayende karar verdim.dTeşekkür ederim dostum konumla ilgilendiğin için 3.2' bana her türlü yeter şarj konusu da idare edicez artık
şarjı çok iyi gidiyor c6-01'in normal kullanımda rahatça 3 günü görüyor. anna'ya da telefonu aldığın haliyle veya soft format atıp güncellersen şarj sorunu olmayacaktır.
:oke:

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
norml kullnmda 3 gune gayet iyimi diyosun sen :D vay be bizimkiler supersonic gidiyo o zaman :D

• Beğen
Tepkiler: burakcan3434
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
bırak nokia 800 liralık piyasaya sürdügü telefonu 600 liraya indiriversip az kar yapıversin hem siz su nokia fanlarıda daha az kazıklanmıs olursunuz

Nokia kullanmak kazıklanmak mı yani? Yazdıklarınıza dikkat edin. Nokia kullananları 'kazıklanmakla' itham etmenin anlamı yok.

colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
şarjı çok iyi gidiyor c6-01'in normal kullanımda rahatça 3 günü görüyor. anna'ya da telefonu aldığın haliyle veya soft format atıp güncellersen şarj sorunu olmayacaktır. :oke:
valla o işlerde geri kaldım eğer öğrenebilirsem denerim öğrenemezsek de aldığımız gibi kullanırız:D

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim konuma olan ilginizden dolayı da çok teşekkürler fakat kişisel tartışmalarınızı özelden yaparsanız çok daha memnun olurum sonuçta bu konu sadece yardım amaçlı açıldı herkes fikrini söyler ve tartışma olmazsa çok sevinirim herkese iyi forumlar

haltie

haltie

Üye
:polis:

• Beğen
Tepkiler: pRime.
onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
keşke tartşma çıkmadan siliseydin mesajları be :nono: tartşcağmızı tartştk ondan snra siliyosn da güzel :oke:

haltie

haltie

Üye
keşke tartşma çıkmadan siliseydin mesajları be :nono: tartşcağmızı tartştk ondan snra siliyosn da güzel :oke:

''Hırsızın hiç suçu yok'' doğru diyosun:)Konularda ki mesajları tek tek takip etmek mümkün değil o yüzden şikayet sistemi var ayrıca her mesaja cevap verme gibi bir görev edinmene gerek yok.;)Zaten tartışma çıkmadan tartışma mesajlarını silmekte mümkün değil:ehe Pardon müneccimdik onu da unuttum:ehe

Ayrıca mesajlarına dikkat etmen lazım biraz.Panelde hali hazırda bekleyen bir şikayetin var ceza alacağın.Konuları sabote etmeden konu dışını çıkmadan üyeleri tahrik etmeden konuya devam edebilirsin.

Konu dışında yazılan mesajlar silinecektir ısrarla yapan arkadaşlarda gerekli cezaları alacaktır.

İyi forumlar.:kahve:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...