Telefon Tavsiyesi C601 & Samsung Galaxy Gio & Blackberry Curve 8520 & E5 Bunlardan Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
C601 & Samsung Galaxy Gio & Blackberry Curve 8520 & E5 Bunlardan Hangisi ?
Arkadaşlar 2 gün içinde telefon alıcam hayırlısıyla.Ben Galaxy Gio düşünüyordum fakat 3 telefoncu gezdim ve sordum birisi android olması fark etmiyorsa e5 daha iyi,diğeri dedi gio yerine c601 al android aldığına göre uygulama falan istiyorsundur mağaza olarak nokianın ovi mağazası daha iyi ve daha çok uygulama var dedi ama diyorsan ki mesajlaşmak ben ve benim ailem blackkberry 8520 kullanıyoruz şahsen hem bi bis alırsın blackberrysi olanlarla ucuza konuşursun hem mesajlaşma olanağın olur tek kötü yanı kamerası dedi.İki güne kadar yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar lütfen şimdiden tüm yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Yorumlarıınızda kendiniz kullandığınız için değil de telefonların artıları ve eksileriyle tavsiyelerinizi yazarsanız çok memnun olurum, tekrar teşekkürler.

Hatta bir de samsung wave düşünebilirim blackberry ve e5 yerine

pRime.

pRime.

Üye
C6-01 tavsiye ederim.

colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
covar

covar

Üye
C6-01 tavsiye ederim.

yanlış duymuşsun arkadaşım kendi telefonum kullanmazsam bilmezsem neyse telefonla fala uğraştığında kamerası müzik calar oyun vb 1 gün şarzı rahatca dayanıyor ekranı cok kaliteli cizilmeaz amoled + sı nokia olması piyasada yer ediniyo fiyatı düşmüyo hemen samsug gibi fazla şarz gitmemeside normal 8 mp kamera ekranı büyük hd cekim yapıyor hakkını veriyo sonuna kadar şarzıda bence iyi ben fazla uğraşmazsam 3 gün bile dayanıyo şahsen tavsiye ederim menun kalacaksın 600 tl ye alacağın en iyi telefon bence fiyatı 800 tl iken kampanyalı oldu fiyatı cıkmadan almanı isterim görnüşüde duruşu cok süper ışık ortamlarda gümüş kaplama harika parlıyo cekici telefon

• Beğen
Tepkiler: pRime.

fatih_347

Kapalı Hesap
kardes c6-01 alma pisman olursun o fiyata daha iyi telefonlar var mesela kendi kullandıgım huawei ideos x5.sarjı tam2 gün gidiyo ayrıca android marketden 100000den fazla uygulamayı ücretsiz indirebilirsin 5mp hd camerası var ayrıca dolby mobile ses teklonojısı sayesinde cok temiz hoparlore sahip bu olmazsa galaxy gio al ama asla nokia c6-01 denen telefonu alma

colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
kardes c6-01 alma pisman olursun o fiyata daha iyi telefonlar var mesela kendi kullandıgım huawei ideos x5.sarjı tam2 gün gidiyo ayrıca android marketden 100000den fazla uygulamayı ücretsiz indirebilirsin 5mp hd camerası var ayrıca dolby mobile ses teklonojısı sayesinde cok temiz hoparlore sahip bu olmazsa galaxy gio al ama asla nokia c6-01 denen telefonu alma

Konuma olan ilginizden dolayı çok teşekkür ederim öncelikle.Dostum ideos x5 te düşündüm ama marka olarak pek duymadım ve 2.el piyasası yok diyorlar memnun kalmazsam elimde kalır. Galaxy gio yu da 3 telefoncu da tavsiye etmedi o yüzden soğudum yoksa görünüşü hoşuma gitmişti ve adam nokia ovi mağazasında daha çok uygulama falan var deyince açıkçası c601 e yönelmiştim aslında e5 de olabilir.Bu arada c601 i neden kesinlikle alma diyorsun öğrenebilir miyim bi sorun falan mı yaşadın ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Bırak bence bu piyasayla ilgilenmeyi.
800 liradan 550 liraya düsürülen bi telefon biraz takdir edin.
C6-01 ile karsılastırılamaz bile bu telefonlar.
C6-01 tavsiye ederim hiçbir sıkıntı yasamazsın.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
covar

covar

Üye
ya arkadaş ben bu kadar telefoncu gezdim dolaştım bi sürü marka gördüm ama hic ideo x5 görmedim öle markamı olur belkide vardır cinliler spot yapıp satıyolar belkide var hatanın büyüğü koskoca telefon üreticisi nokia dev sektör gibi bi marka ile adam neyi karşılaştırıyo daha bişey demiyorum

colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaş ben bu kadar telefoncu gezdim dolaştım bi sürü marka gördüm ama hic ideo x5 görmedim öle markamı olur
Aynen işte bende hiç görmedim daha telefoncularda.Bir de telefonu aldıktan sonra sorun yaşamak istemiyorum 6630 u bu yönden çok seviyorum 4,5 5 senedir kullanıyorum aldığımda 2.el di bi de hala bi sıkıntısı yok ufak tefek sorunlar dışında

baranselona

baranselona

Üye
Konuma olan ilginizden dolayı çok teşekkür ederim öncelikle.Dostum ideos x5 te düşündüm ama marka olarak pek duymadım ve 2.el piyasası yok diyorlar memnun kalmazsam elimde kalır. Galaxy gio yu da 3 telefoncu da tavsiye etmedi o yüzden soğudum yoksa görünüşü hoşuma gitmişti ve adam nokia ovi mağazasında daha çok uygulama falan var deyince açıkçası c601 e yönelmiştim aslında e5 de olabilir.Bu arada c601 i neden kesinlikle alma diyorsun öğrenebilir miyim bi sorun falan mı yaşadın ?

evet ideos x5 ve herhangi 0(sıfır) aldığın bi cihazda en az %50 zarar edersin telefonculara satarken nokialarda çok az bi fark olabilir ama piyasada HTC gibi bi markayı çoğu telefoncu almaz.. s.e u %50 den daha fazla zararla satarsın gibi... eğer 0 telefon alıyosanız 2. elini okadar umursamamanız gerek... eğer 2. elini düşünüyosanızda sizinde 2. el bi cihaz almanız lazım... eğer 2. elde düzgün bi para etsin diyosanızda elden yada internetten satmalısınız... eğer gio ile c6-01 arasında kaldıysanız c6-01 derim şu an ama c6-01 ile ideos x5 arasında kalırsanız kesinlikle ideos x5i öneririm önermemin nedeni ise çok daha büyük ekran-daha yüksek çözünürlük-daha güçlü işlemci - daha iyi işletim sistemi gibi özellikleri olduğu için x5 i öneriyorum... ama bataryası 1-2 gün gider(internet pakedin varsa yoksa 3-4 günü bulabilirsin) - telefon her açıldığında arkada programlar açılır güncellemeler kontrol edilir(bunlar internet paketiniz varsa olur yoksa arkada çalışan programları vb.. kapatabilirsiniz)..

ya arkadaş ben bu kadar telefoncu gezdim dolaştım bi sürü marka gördüm ama hic ideo x5 görmedim öle markamı olur belkide vardır cinliler spot yapıp satıyolar belkide var hatanın büyüğü koskoca telefon üreticisi nokia dev sektör gibi bi marka ile adam neyi karşılaştırıyo daha bişey demiyorum

ideos x5 türkiyede satılmadan önce avrupada ve birçok ülkede satışa sunulmuştu bile hatta şimdi amerikada bile satışa sunuldu başka bir adla... nokia ile kimse karşılaştırılmıyor nokia c6-01 ile karşılaştırılıyor.. ideos x5 TİM-darty gibi mağazalarda ve internetten onlarca siteden satılıyor heryerde satılmıyor malesef turkcell işbirliği ile geldiği için ayrıca 2 YIL KVK garantisi var bilmem bu size ne ifade ediyor..

hocam sende ne yaptın yaw c6-01ı yerin dibine soktun :) istediğini alsın sonra içinde kalmasın biz uyaralım tavsiyemizi edelim de...

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
Kingmortall

Kingmortall

Üye
c6 01 al ama annaya güncelleme telefona şarj dayanmıyor güzel telefon tavsiye ederim

fatih_347

Kapalı Hesap
bırak bence bu piyasayla ilgilenmeyi.
800 liradan 550 liraya düsürülen bi telefon biraz takdir edin.
C6-01 ile karsılastırılamaz bile bu telefonlar.
C6-01 tavsiye ederim hiçbir sıkıntı yasamazsın.
bırak nokia 800 liralık piyasaya sürdügü telefonu 600 liraya indiriversip az kar yapıversin hem siz su nokia fanlarıda daha az kazıklanmıs olursunuz

----------Eklendi @ 18:55:25 ---------- Yazıldı @ 18:54:22 ----------

sen ne anlarsın telefondan peki bana huawei cin malı spotdur diyorsunda su yeni cıkacak olan huawei honor dan daha iyi bir nokia telefon yadda herhangi bir marka modeli söyle
söyleyemezsin ki zaten en fazla 3 alternatifin var onlarıda sen bilmessin

----------Eklendi @ 18:57:54 ---------- Yazıldı @ 18:55:25 ----------

hocam sende ne yaptın yaw c6-01ı yerin dibine soktun :) istediğini alsın sonra içinde kalmasın biz uyaralım tavsiyemizi edelim de...

hocam tamanda bi isan bu kadar mı vurdum duymaz olur tutturmuslar bir c6 sevdası görecez bakalım nolucak

colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
bırak nokia 800 liralık piyasaya sürdügü telefonu 600 liraya indiriversip az kar yapıversin hem siz su nokia fanlarıda daha az kazıklanmıs olursunuz

----------Eklendi @ 18:55:25 ---------- Yazıldı @ 18:54:22 ----------

sen ne anlarsın telefondan peki bana huawei cin malı spotdur diyorsunda su yeni cıkacak olan huawei honor dan daha iyi bir nokia telefon yadda herhangi bir marka modeli söyle
söyleyemezsin ki zaten en fazla 3 alternatifin var onlarıda sen bilmessin

----------Eklendi @ 18:57:54 ---------- Yazıldı @ 18:55:25 ----------

hocam tamanda bi isan bu kadar mı vurdum duymaz olur tutturmuslar bir c6 sevdası görecez bakalım nolucak

Dostum c6 benim aklımda hiç yoktu aslında ben samsung galaxy gio alacaktım adam bana blacberry 8520 ya da c6 al bence dedi ondan kafam karıştı biraz x5 haricinde bu telefonlardan iyi diyebileceğiniz aynı fiyat aralığında bi tel varsa onu da yazabilirsiniz

fatih_347

Kapalı Hesap
bosver sen telefoncuları hepsi aynı nokiadan baska telefon markası bilmezler neymıs efendim ovi de dahacok uygulama varmıs:d:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ordaki en iyi telefon Nokia tabi ki c6-01'dir. Aksini iddia edenleri kaale alma derim.

• Beğen
Tepkiler: burakcan3434 ve pRime.
onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
ne için istyorsun telefonu o önemli diyosanki bn fotoğraf vs multimedyayla uğraşıcam diye o zaman gio al en azndan uygulama bolluğu var ama yok ben nette takılcam mesajlasmaya işim var şarjıda uzun gitsin diyorsan blacberry curve al tabikide ;)

• Beğen
Tepkiler: burakcan3434
colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
ne için istyorsun telefonu o önemli diyosanki bn fotoğraf vs multimedyayla uğraşıcam diye o zaman gio al en azndan uygulama bolluğu var ama yok ben nette takılcam mesajlasmaya işim var şarjıda uzun gitsin diyorsan blacberry curve al tabikide ;)
net paketi almadan kablosuz internetle rahat rahat internette gezeyim,face e falan girsin video açsın bi de mesaj istiyorum ama blackberry nin tuşları çok bitişik değil mi bana mı öyle geliyo yoksa

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
alışırsan problem dğl bnde hep byük teller kullandım bi ara e72 kullandım bnde ilk bşta öyle geliyo ama alışınca çok çok hızlı mesaj yazılıyor .. o zaman sana wi fi lı güzel bi model lazım o zaman blacberry alma samsung gio al ... blackberry daha çok iş telefonu yani e72 sınıfındaki bi telefon ama sen multimedya telefonu istiyorsun o saydıklarının içinde en iyisi galaxy gio ;)

• Beğen
colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
alışırsan problem dğl bnde hep byük teller kullandım bi ara e72 kullandım bnde ilk bşta öyle geliyo ama alışınca çok çok hızlı mesaj yazılıyor .. o zaman sana wi fi lı güzel bi model lazım o zaman blacberry alma samsung gio al ... blackberry daha çok iş telefonu yani e72 sınıfındaki bi telefon ama sen multimedya telefonu istiyorsun o saydıklarının içinde en iyisi galaxy gio ;)

peki neden nokia c601 değil o bu dediklerimi yapamaz mı yoksa sadece symbian diye mi ? ben bu zamana kadar symbiandan başka işletim sistemi kullanmadım o yüzden android nasıldır bilmem ama sağlamlık olarak c6 giodan daha iyi diye duydum incelemelerden okuduğum kadarıyla

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
kişisel fikirlerde önemli ama bnce android symbiandan daha iyi anne belle güncellemeleri çok yükleniyor telefona şarjını yer bitirir o yüzden yanaşma symbiana çnkü mtlaka güncelleme yapıcaksın zamanda iyi olmaz performans artıyor ama öte yandan çok güç tüketiyor .. o yüzden sen en güzeli android al gio al kafanı dinle

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...