Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c601 ışık sensörü çalışmıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ucantcme
Üye
Konu Sahibi
c601 ışık sensörü çalışmıyor
telefonumda ekran ışığını elimle ayarlıyodum bi aralar sonra sildim o uygulamayı artık karanlık ortamlarda da aydınlık ortamlarda da aynı ışık, değişmiyor. Donanımsal değil galiba arama yaparken ekran kapanabiliyor. Teşekkurler
_ardaa
Üye
Arama yaparken ekranın kapanmasını ışık sensörü değil proximitiy sensor sağlıyor, bilgilerini yedekleyip format atmayı dene telefon suya girmediyse yada yere düşmediyse donanımsal değildir bence.
ucantcme
Üye
Konu Sahibi
yok sanmıyorum darbe falan almadı da yedekleme yapınca widgetler gidiyo mu?
luckysleven
Üye
formata falan gerek yok buyuk ihtimal uygulamadan sensoru devre disi birakip telefondan silmissindir.. Uygulamayi tekrar kur sensoru aktif yap sonra kaldir telefondan.. Tecrube ile sabittir
_ardaa
Üye
yedeklemene bağlı tam yedekleme yaparsan uygulamalar dahil yedekliyor ama o zaman da sorun çıkartan uygulama ise onu da yedekler geri yüklediğinde aynı şey olur.
formata falan gerek yok buyuk ihtimal uygulamadan sensoru devre disi birakip telefondan silmissindir.. Uygulamayi tekrar kur sensoru aktif yap sonra kaldir telefondan.. Tecrube ile sabittir