C6 Yeni Yazılım v20.0.041 Çıktı! (22-10-10) Peki Neler Değişti?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tiremtel

Üye
evet arkadaşlar..
telefonu kullanmaya başlayalı 2-3 gün oldu..
çok güzel kullanışlı memnunum..
kullanıcılarına ayıp olacak ama çoluk cocuğun bile elinde 5800 var..
c6 klavyesi ile ayrıcalık, msj ve nette gezinti daha bi kolay tam ekran hakkını veriyor yani..
...........................................................................................................................

fakat herkesin yaşadığı sorunları bende v20.0.042 yükleyice yaşıyorum..
1- mesaj yazarken bazı zaman donuyor..
2- kamerada foto silme işleminde zaten kullanılıyor hatası veriyo
3- java destekli msn facebook için kullandığım e-budy ve palringo programlarını çalıştırmıyor..

lütfen en kısa zamanda bi çözüm bulalım arkadaşlar..
kimse nokia c6-00'ı köyüleyemesin..

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar..
telefonu kullanmaya başlayalı 2-3 gün oldu..
çok güzel kullanışlı memnunum..
kullanıcılarına ayıp olacak ama çoluk cocuğun bile elinde 5800 var..
c6 klavyesi ile ayrıcalık, msj ve nette gezinti daha bi kolay tam ekran hakkını veriyor yani..
...........................................................................................................................

fakat herkesin yaşadığı sorunları bende v20.0.042 yükleyice yaşıyorum..
1- mesaj yazarken bazı zaman donuyor..
2- kamerada foto silme işleminde zaten kullanılıyor hatası veriyo
3- java destekli msn facebook için kullandığım e-budy ve palringo programlarını çalıştırmıyor..

lütfen en kısa zamanda bi çözüm bulalım arkadaşlar..
kimse nokia c6-00'ı köyüleyemesin..
Kardeş java için çözüm mevcut ;) Buyur şu konuyu inceleyebilirsin. Diğerleri için ne yazık ki hala çözüm yok. Bir de en önemlisi mesajların bazen saatleri 1saat yanlış gösterebiliyor, onda da sorun operatörlerdeymiş ;)

C6 Java Oyunlar açılmıyor! - Sayfa 2

cadde4041

Üye
slm bende bu c6 aldıgıma pisman oldum ne oyunları aca biliyorum nede programları ne is anlamadım

gofrettin76

gofrettin76

Üye
cok fazla donma yapıyor ve fotograflarda bicok kırık,yada hata veriyor ben pek memnun deilim C6,dan

--------------- Ekleme ---------------

kardeş cities klasörünü komple sil sonra pc süitle türkiye haritasını yükle sorun kalmaz bendede vardı aynı sorun yazılımdan değil cities klasöründe sorun vardır.

Dostum teli nasıl sertifikalıyoruz bilgi verebilirmisiniz,programların hicbirini yüklemiyor

cok fazla donma yapıyor ve fotograflarda bicok kırık,yada hata veriyor ben pek memnun deilim C6,dan

Dostum teli nasıl sertifikalıyoruz bilgi verebilirmisiniz,programların hicbirini yüklemiyor,tel C6

dzkomando

Üye
benim elimdede c6 var bu yeni versiyonu yükleme gereği duymuyorum yorumları okuduktan sonra elimdeki c6 nın versiyonu v11.0.0.29 özel sürüm olarak yazıyor hızıda tatmin edici.

okan003

Üye
bn c 6 formatı çıktıqında hemen teli hackledim ilklerde qayet memnundum ama şimdiğ deqilim ve tekrar eski sürüm nokia 5800 formatına dönmek istiorm bana lüften msj atın ulaşın bana lütfen...

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
bn c 6 formatı çıktıqında hemen teli hackledim ilklerde qayet memnundum ama şimdiğ deqilim ve tekrar eski sürüm nokia 5800 formatına dönmek istiorm bana lüften msj atın ulaşın bana lütfen...

Kardes onun ıcın "5800 için C6 fw" ile ılgılı konulara bakıp ordan yardım ıstersen... Burası has c6 :) bıraz arastırırsanız sorunuzun cevabı vardır mutlaka forumda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt