MUHAMMED
Üye
C6 Yeni Yazılım v20.0.041 Çıktı! (22-10-10) Peki Neler Değişti?
Nokia C6 için yeni yazılım güncellemesini 2 gün önce yaptı. Bende şans eseri farkettim yükledim hemen.
Sürüm bilgileri:
Yazılım Sürümü:
v 20.0.041
Yazılım Sürümü Tarihi:
22-10-10
Şimdi "neler değişti?" diye soralım. Gözüme çarpanları söyleyeyim
Gelen Yenilikler:
- İpucu göstermeye vaşladı telefon
Her konuda durduk yere ekrana bilmeniz gereken şeyler hakkında ipuçları çıkıyor. Mantıklı birşey olabilir 
- Uygulamalar altında "Burada ve Şimdi" diye birşey çıktı, internet bağlantısı üzerinden bulunduğunuz yer ile ilgili hava durumu, civardaki restorantlar gibi bilgileri gösteriyor. (NOT: Programı şimdi açtım teknik sorunlardan dolayı kullanılamıyor diyor ama dün bakmıştım
- Ana ekranda Tuşlar kısmı değişmiş. Daha da küçülmüş! Eskisi daha da iyiydi
Benim gözüme çarpanalr bunlar. Başka farkettiğiniz birşey varsa paylaşırsanız iyi olur arkadaşlar... Açıkçası ben hız olarak bi gelişme bekliyordum ama yok sanırım
Bende Ovi Haritaları açınca telefon reset atıyordu yazılım güncellemeye umut bağlamıştım ama şimdide açınca programı kapatıyor sadece
Yine kullanamıyorum. Yakında servise verecem sanırım...
---- ekleme ---
Artılarının yanında benim başıma gelen en olumsuz olay şu:
- Java desteği yeni v20 versiyonuyla resmen telefondan yok oldu
Araştırmalarım sonunda şu programı yükleyerek sorunun çözümünü buldum.
Java sorunu çıkarsa burda bizimle paylaşırsanız sizler de iyi olur. Dün de Nokia'ya mail attım bugün aradılar söyledim kendilerine de ama görevli bir türlü kendilerinin suçu olduğunu kabul edemedi
Çözümü de var. Şu konuyu inceleyin:
C6 Java Oyunlar açılmıyor!
Ve güncelleme yaptıktan sonra yeni bi java oyun kurun, açmazsa şu programı indirip telefona kurun:
Saygılar...

Sürüm bilgileri:
Yazılım Sürümü:
v 20.0.041
Yazılım Sürümü Tarihi:
22-10-10
Şimdi "neler değişti?" diye soralım. Gözüme çarpanları söyleyeyim
Gelen Yenilikler:
- İpucu göstermeye vaşladı telefon
Her konuda durduk yere ekrana bilmeniz gereken şeyler hakkında ipuçları çıkıyor. Mantıklı birşey olabilir 
- Uygulamalar altında "Burada ve Şimdi" diye birşey çıktı, internet bağlantısı üzerinden bulunduğunuz yer ile ilgili hava durumu, civardaki restorantlar gibi bilgileri gösteriyor. (NOT: Programı şimdi açtım teknik sorunlardan dolayı kullanılamıyor diyor ama dün bakmıştım

- Ana ekranda Tuşlar kısmı değişmiş. Daha da küçülmüş! Eskisi daha da iyiydi

Benim gözüme çarpanalr bunlar. Başka farkettiğiniz birşey varsa paylaşırsanız iyi olur arkadaşlar... Açıkçası ben hız olarak bi gelişme bekliyordum ama yok sanırım
Bende Ovi Haritaları açınca telefon reset atıyordu yazılım güncellemeye umut bağlamıştım ama şimdide açınca programı kapatıyor sadece
Yine kullanamıyorum. Yakında servise verecem sanırım...
---- ekleme ---
Artılarının yanında benim başıma gelen en olumsuz olay şu:
- Java desteği yeni v20 versiyonuyla resmen telefondan yok oldu
Araştırmalarım sonunda şu programı yükleyerek sorunun çözümünü buldum.Java sorunu çıkarsa burda bizimle paylaşırsanız sizler de iyi olur. Dün de Nokia'ya mail attım bugün aradılar söyledim kendilerine de ama görevli bir türlü kendilerinin suçu olduğunu kabul edemedi

Çözümü de var. Şu konuyu inceleyin:
C6 Java Oyunlar açılmıyor!
Ve güncelleme yaptıktan sonra yeni bi java oyun kurun, açmazsa şu programı indirip telefona kurun:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Saygılar...