Anil-D Üye bende waiting usb device de kaldı br bucuk saattir bekliyorum hala gram kımıldamıyo nd yapmalıyım
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: bende waiting usb device de kaldı br bucuk saattir bekliyorum hala gram kımıldamıyo nd yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... flaşh atma işlemi konusunda alatılanları bak eksik birşey yapmışsın yada tlfnu tanımamıştır flaşh işlemi başlamamıştır
anil41kocaeli' Alıntı: bende waiting usb device de kaldı br bucuk saattir bekliyorum hala gram kımıldamıyo nd yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... flaşh atma işlemi konusunda alatılanları bak eksik birşey yapmışsın yada tlfnu tanımamıştır flaşh işlemi başlamamıştır
achambo Üye anil41kocaeli' Alıntı: bende waiting usb device de kaldı br bucuk saattir bekliyorum hala gram kımıldamıyo nd yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... %70 ten sonra mı öyle kaldı o zaman boşver telefonu kapatıp normal aç açılır sorunsuz
anil41kocaeli' Alıntı: bende waiting usb device de kaldı br bucuk saattir bekliyorum hala gram kımıldamıyo nd yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... %70 ten sonra mı öyle kaldı o zaman boşver telefonu kapatıp normal aç açılır sorunsuz
haqanguven Üye Konu Sahibi kartal2387' Alıntı: yeni güncelleme olacakmı Genişletmek için tıkla ... şuanlık yok ama yeni bir cfw olacak
kartal2387' Alıntı: yeni güncelleme olacakmı Genişletmek için tıkla ... şuanlık yok ama yeni bir cfw olacak
haqanguven Üye Konu Sahibi -Fight-' Alıntı: hakan kardeşim banda öğret nasıl yapılır CWF üstad olmuşsun artk Genişletmek için tıkla ... konu dışı mesaj atmayalım... Yeterince konu var sitede cfw yapımına dair.. Onlara bak ve benim açtığım konuların hepsi cfw ile ilgilir onları incele
-Fight-' Alıntı: hakan kardeşim banda öğret nasıl yapılır CWF üstad olmuşsun artk Genişletmek için tıkla ... konu dışı mesaj atmayalım... Yeterince konu var sitede cfw yapımına dair.. Onlara bak ve benim açtığım konuların hepsi cfw ile ilgilir onları incele
haqanguven Üye Konu Sahibi Mydon0se' Alıntı: Çok güzel Bir Çalışma Tebrikler. Genişletmek için tıkla ... sende saol. Rica ederim güle güle kullan
Mydon0se' Alıntı: Çok güzel Bir Çalışma Tebrikler. Genişletmek için tıkla ... sende saol. Rica ederim güle güle kullan
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: hakan abi bna rica etsem acılıs animasyonunla widget setini verirmisın Genişletmek için tıkla ... konu dışı mesaj atmayın...
anil41kocaeli' Alıntı: hakan abi bna rica etsem acılıs animasyonunla widget setini verirmisın Genişletmek için tıkla ... konu dışı mesaj atmayın...
haqanguven Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: şarj süresi azaldı mı bana mı öyle geliyor Genişletmek için tıkla ... hayır. Yüklediğin uygulamalardan kaynaklıdır... Şarjı en iyi ölçmen için cfw atınca hiç birşey yüklemeden kullanman lazım
MaxipmaN' Alıntı: şarj süresi azaldı mı bana mı öyle geliyor Genişletmek için tıkla ... hayır. Yüklediğin uygulamalardan kaynaklıdır... Şarjı en iyi ölçmen için cfw atınca hiç birşey yüklemeden kullanman lazım
MaxipmaN Üye artık silemem de eskiden yaptıklarımın aynısını yaptım yine 1 günü çok rahat çıkardı sorun yok gibi görünüyor
artık silemem de eskiden yaptıklarımın aynısını yaptım yine 1 günü çok rahat çıkardı sorun yok gibi görünüyor
haqanguven Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: artık silemem de eskiden yaptıklarımın aynısını yaptım yine 1 günü çok rahat çıkardı sorun yok gibi görünüyor Genişletmek için tıkla ... hmm tamam o zaman
MaxipmaN' Alıntı: artık silemem de eskiden yaptıklarımın aynısını yaptım yine 1 günü çok rahat çıkardı sorun yok gibi görünüyor Genişletmek için tıkla ... hmm tamam o zaman
memomemomemo Üye usta mesajlarımı okuyamıyorum yaa - - - Eklendi - - - mesaj gelen kutusundaki oturumlar açılmıyor. mesajlarımı okuyamıyorum
usta mesajlarımı okuyamıyorum yaa - - - Eklendi - - - mesaj gelen kutusundaki oturumlar açılmıyor. mesajlarımı okuyamıyorum
haqanguven Üye Konu Sahibi memomemomemo' Alıntı: usta mesajlarımı okuyamıyorum yaa - - - Eklendi - - - mesaj gelen kutusundaki oturumlar açılmıyor. mesajlarımı okuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... yazılımı atmadan önce depoyu varsa hafıza kartını biçimlendirip hard format attın mı?
memomemomemo' Alıntı: usta mesajlarımı okuyamıyorum yaa - - - Eklendi - - - mesaj gelen kutusundaki oturumlar açılmıyor. mesajlarımı okuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... yazılımı atmadan önce depoyu varsa hafıza kartını biçimlendirip hard format attın mı?
haqanguven Üye Konu Sahibi faysal26' Alıntı: Güzel yazılım emeğiniz için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... sende saolasın güle güle kullan
faysal26' Alıntı: Güzel yazılım emeğiniz için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... sende saolasın güle güle kullan