c6 symbian belle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mission01

mission01

Üye
    Konu Sahibi
c6 symbian belle
selam arkadaslar az once ınternetı kurcalarken sıteyı buldum ve c6nın symbian belle lınkını verıo ındırdım ama kurmadım zararı olurmu olmazmı bılmıyorum o yuzden bılenınız varsa yardımcı olsun saygılar:)

SilentOne

SilentOne

Üye
boş ver kurma downrage yapamassın sonra

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
c6 mi c6-01 mi

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Link hatalı: Link bu ve C6-00 için. ww3.#Reklam - Mesajı Rapor Edin#.com/forum/showthread.php?t=88485
Mesajı Rapor Edin# yazan yere g u d u w a p yazın boşlukları silin.

OzGuRKnowN

Üye
C6v40 Modifiye sürüm S60v5 Yani C6-01 ile alakası yok orjinal belle değil yani ;)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
daha ortada yookkk bellee kurma bosuna servislik etme makinayı :nono:

Castiel91

Üye
s3 deil ki zaten..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ya arkadaşlar symbiantürkiye midir nedir orda c5-03 e belle cfw yapmışlar bizimkilere niye yapılmıyor

ali.oren

ali.oren

Üye
guduwap çok eski site zaten. O yüzden de programları da eski. Yani belle yazılımının ilk guduwap ta olması saçma olur.

mission01

mission01

Üye
    Konu Sahibi
zaten umudumu kestim tessekur ederım arkadaslar su bellede gelse herkez ogunu bayram ılan edecek :D

gt22

gt22

Üye
kardeş bencede uğraşma geri gelmez cihaz mazallah :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Zaten s3 için değilmiş...

ts2000

ts2000

Üye
ya arkadaşlar nokia mağzada tellefon olarak c6-01 i seçtim bi tablo çıkıyor anna mı belle mi diye yani bu telefonlar ya artık belle yüklü geliyor yada yakın zamanda beleye güncellenicek
yada bu konu hakkında daha ayrıntılı bilgiye sahip biri varsa tam olarak açıklasın lütfen biri bu konuya tam olarak açıklık getirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt