C6 Port C5-03'e Ne Zaman Gelir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Joker.

Joker.

Üye

Fazla kapılmayalım bu hayele

Benim üzüleceğim nokta bizimkiler v22 açık bulucak v30 yayınlanacak herkes yüklicek v30 bunuda kırırız diye v30 kırmaya çalışınca başarısız oluncak :( Sonsuza dek kırılmayacak

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

Fazla kapılmayalım bu hayele

Benim üzüleceğim nokta bizimkiler v22 açık bulucak v30 yayınlanacak herkes yüklicek v30 bunuda kırırız diye v30 kırmaya çalışınca başarısız oluncak :( Sonsuza dek kırılmayacak
v22 ye geri dönersiniz :D

HAM ZA

HAM ZA

Üye
kardeş çok zor c5 e c6 portu aynen anca nokia gidip yeniden yazılım üretmesi lazım ki bu da çok zor....

neşter1461

neşter1461

Üye
ya adam akıllı çalışılırsa olur bence imkansız olmamalı.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
değil ama o bilgiye sahip insan yok

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Ben yapana kadar gelmez :P

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
amaa niye hala uğraşıyoz ki insanlar artık s60v5 telefonları bırakıyo zaten :(

LeaD3R

LeaD3R

Üye
aslında v11 falan denesek olmamı?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
amaa niye hala uğraşıyoz ki insanlar artık s60v5 telefonları bırakıyo zaten :(

Aslında ben bırakmayacam telefon çökene kadar :bud: Telefon "öldüm" diyene kadar devam. Zaten ilk paylaşımlarda bulunduğumda 1 kişi bile indirmiyordu :kıskıs:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Aslında ben bırakmayacam telefon çökene kadar :bud: Telefon "öldüm" diyene kadar devam. Zaten ilk paylaşımlarda bulunduğumda 1 kişi bile indirmiyordu :kıskıs:

yaa diğre konularda tamam cfw falan da bu c5-03 için uğraşmak gereksiz geliyo çok zor yazılım mühendisleri halleder ancak onlar da açıklamaz zaten :dry: ben de bırakmayı düşünüyorum 5800ı tamamen değil de yeni telefon alacağım :eller:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

yaa diğre konularda tamam cfw falan da bu c5-03 için uğraşmak gereksiz geliyo çok zor yazılım mühendisleri halleder ancak onlar da açıklamaz zaten :dry: ben de bırakmayı düşünüyorum 5800ı tamamen değil de yeni telefon alacağım :eller:

Haklısın C5-03 konusunda ne yazık ki acı bir gerçek :evet:

Ben Xperia Pro aldım valla memnunum özellikle klavyesi büyük bir yükü sırtımdan aldı ama piyasada kalmadı :kıskıs:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Haklısın C5-03 konusunda ne yazık ki acı bir gerçek :evet:

Ben Xperia Pro aldım valla memnunum özellikle klavyesi büyük bir yükü sırtımdan aldı ama piyasada kalmadı :kıskıs:

Android seviyorum geçen yıl arkadaş benim 5800la takıldı ben onun s2 ile takıldım seninki daha iyi opera çok hızlı dedi :kıskıs: değişelim dedim yemedi :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...