millet bi soru ??? normal fw den rofs3 ve uda yı rofs2 ye boşaltıp türkçe ve ingilizce dışındaki dilleri silinde rofs212 boyutu 28 mb falan oluyo.. içi boşaltılmış bir 108 mb v21 uzantılı bi rofs içine elde etiiğimiz rofs2 yi atıncaçok rahat bi 85 mb boş yer kalıyor sahşen bunun üzerine çalışıyorum c6 port işinide böyle halledicem fakat anlayamadığım şu bazı mod ekmelelerle cfw açmıyo fakat o ilk hazırladığım rof2 yi ve orjhinal core la flashlayınca açıyo.. sizden ricam bana c6 nın uda ve rofs3 ü rofs2 ye boşaltılmış bi rofs2 dosyası bulabilirmisiniz böyle üstesinden gelmeyi düşünüyorum

dostum bunuda C6 non rofs2 sine başaltacakmıyım acaba RM601_APE_ONLY_ENO_11wk15_PS2_v0.063
İnşallah başarırsın![]()
Zamanında bi ara s^3'ü bizim telefonlara flaslamıştım.En azından beyaz ekranı görüyordum.![]()
ama açılıp kapanıyor sürekliBeyaz ekranı bizde görüyoruz yaama açılıp kapanıyor sürekli

dostum bunuda C6 non rofs2 sine başaltacakmıyım acaba RM601_APE_ONLY_ENO_11wk15_PS2_v0.063
Non Rofs2 nedir bilmiyorum.kırmak için yere fırlatınAdamlar belki insafa gelir Ya şu s60v5 bitiriyoz bari adanlar port filan yapsın der ve gözle görünür bir açık yaparlar Dosyanın adı şöyle
Kırmak için giriniz filan

kırmak için yere fırlatın![]()

SONRA
Telefonu nokia bayine götürüp adamlar bizd Symbian^3 tel verirler![]()
yeminle 5800 ı silindirin altına atarımyeminle 5800 ı silindirin altına atarım