C6 Port C5-03'e Ne Zaman Gelir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cem720

cem720

Üye
dailymobileda yapan birisi var ama uzun süre yani

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Pnht ye para verelim yapsınlar :D

- - - Eklendi - - -

ne kadar para o kadar hizmet bakarsın zorlar kırar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
c5 e gelse dahi su an icn imkansz stabl calsması icn bayagı bır zaman gecmesı lazm.c5 tam olarak s60v5 degl arada kalms bır model nokia nn sacma sapan bır modeli

Joker.

Joker.

Üye
Taramalılarla nokiayı basalım

bthn1

Üye
benim düşunduğum %100 işe yarar :)

neşter1461

neşter1461

Üye
lazlar yapar ben inanıyorum.bunun mucidi rizeden çıkacaktır.

Masterthone

Masterthone

Üye
millet bi soru ??? normal fw den rofs3 ve uda yı rofs2 ye boşaltıp türkçe ve ingilizce dışındaki dilleri silinde rofs212 boyutu 28 mb falan oluyo.. içi boşaltılmış bir 108 mb v21 uzantılı bi rofs içine elde etiiğimiz rofs2 yi atıncaçok rahat bi 85 mb boş yer kalıyor sahşen bunun üzerine çalışıyorum c6 port işinide böyle halledicem fakat anlayamadığım şu bazı mod ekmelelerle cfw açmıyo fakat o ilk hazırladığım rof2 yi ve orjhinal core la flashlayınca açıyo.. sizden ricam bana c6 nın uda ve rofs3 ü rofs2 ye boşaltılmış bi rofs2 dosyası bulabilirmisiniz böyle üstesinden gelmeyi düşünüyorum

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
navifirm den indirip yapamaz mısın

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Buraya bir bak derim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
millet bi soru ??? normal fw den rofs3 ve uda yı rofs2 ye boşaltıp türkçe ve ingilizce dışındaki dilleri silinde rofs212 boyutu 28 mb falan oluyo.. içi boşaltılmış bir 108 mb v21 uzantılı bi rofs içine elde etiiğimiz rofs2 yi atıncaçok rahat bi 85 mb boş yer kalıyor sahşen bunun üzerine çalışıyorum c6 port işinide böyle halledicem fakat anlayamadığım şu bazı mod ekmelelerle cfw açmıyo fakat o ilk hazırladığım rof2 yi ve orjhinal core la flashlayınca açıyo.. sizden ricam bana c6 nın uda ve rofs3 ü rofs2 ye boşaltılmış bi rofs2 dosyası bulabilirmisiniz böyle üstesinden gelmeyi düşünüyorum

İnşallah başarırsın :oke:

fLuke!

fLuke!

Üye
Zamanında bi ara s^3'ü bizim telefonlara flaslamıştım.En azından beyaz ekranı görüyordum.:D

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Joker.

Joker.

Üye
Adamlar belki insafa gelir Ya şu s60v5 bitiriyoz bari adanlar port filan yapsın der ve gözle görünür bir açık yaparlar Dosyanın adı şöyle

Kırmak için giriniz filan

- - - Eklendi - - -

Adamlar belki insafa gelir Ya şu s60v5 bitiriyoz bari adamlar port filan yapsın der ve gözle görünür bir açık yaparlar Dosyanın adı şöyle

- - - Eklendi - - -

Adamlar belki insafa gelir Ya şu s60v5 bitiriyoz bari adamlar port filan yapsın der ve gözle görünür bir açık yaparlar Dosyanın adı şöyle

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Adamlar belki insafa gelir Ya şu s60v5 bitiriyoz bari adanlar port filan yapsın der ve gözle görünür bir açık yaparlar Dosyanın adı şöyle

kırmak için yere fırlatın :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...