Knight43
Üye
ben sadece E:/resource/Fonts içine atıyorum yeniden başlatıyorum rom patcher falan gerekmiyo çalışıyo. fontu kaldırmak için de rom patcher dan open4all açıp X-Plore ile E:/resource/Fonts ismini E:/resource/Font yapıp siliyorum ve yeniden başlatıyorum.eski haline geliyo OFW ya da CFW farketmez.
rom patcher kurulu olmalı ve instal server ve open4all yamaları aktif olamlıdır..
daha sonra kullanıcağın fontu c veya e hangisine istersen resourcenin içine yapıştırman yeterli olur...
Ya bu 2 . Indirme denemen 1. De yarım kaldıda link kırık be arkadaş bi el atsanada hani yapıştırsak linki
linkte sorun yok senle alakali kardesim
Yok abi hata veriyo ya
nasıl kullanıldıklarınıda anlatırsanız inanın size minnettar kalırım teşekkürler.
Hakan bunda ofw de calısan konumlamaya wi-fi ağı ekleme modu yok
varda sen bulamıyon herhalde. Yalnız ben onu atmıştım sana çalışmamıştı sende...
Ben yanlış yere attım mesaji ofw modlarina atcaktim. Senin attiğin c6 icin bana ofw için lazm
yeşil ışık modu fp3 de varhakan kardeş şarz olurken yeşil ışık modu arşivinde varmı varsa adı ne Symbian Belle Fp3 bu güncellemede yok galiba paylasırsan sevinirim şimdiden teşekkürler
haqan rica etsem bana sadece 5*4 menü düzenini upload edebilir misin ?
arkadasım bu uygulamaları 5800 xm için yapabiliyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?