haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
rom patcher kurulu olmalı ve instal server ve open4all yamaları aktif olamlıdır..mesela sadece yazı fontunu kullanmak istedik ne yapmamız lazım?
rica ederim güle güle kullanteşekkürler adaş
Teşekkür ederim HakanBilgileri saklamak yerine paylaşmak en büyük fedakarlıklardandır
şarjın bitti yada tlfnun kapaadın... o ara bişey iniyorsa tlfnu açtığında sana ileti geliyor yarıda kalan indirmeler devam ettirilsinmi diye evet dersen indirmeye devam ediyor...Hocam yarıda kalan indirmeleri devam ettirme modunu uyguladım ama tam olarak çalışma prensibi nedir anlamadım. Ekstra olarak durdur devam ettir butonu falan mı geliyor? İndirme yaparken baktım sadece indirmeyi iptal et butonu var? Web tarayıcımın sürümü 7.1
şarjın bitti yada tlfnun kapaadın... o ara bişey iniyorsa tlfnu açtığında sana ileti geliyor yarıda kalan indirmeler devam ettirilsinmi diye evet dersen indirmeye devam ediyor...
Kardeş öncelikle yaptığın herşey güzel ama bu modları tele nasıl yükleyecez yani işlem sırası nedir anlatırmısın rica etsem..
Teşekkürler kardeşim
Teşekkürler bende modu attım ekstra olarak buton gelmeyince yanlışlık var sanıyordum teşekkürler
rom patcher kurulu olmalı ve instal server ve open4all yamaları aktif olamlıdır..
daha sonra kullanıcağın fontu c veya e hangisine istersen resourcenin içine yapıştırman yeterli olur...
- - - Eklendi - - -
rica ederim güle güle kullan
rica ederim
anladım teşekkürler
güle güle kullan kardeşimEline sağlık
Ellerine sağlık kardeşim
Emeğine sağlık çok teşekkürler usta
rica ederim arkadaşlar güle güle kullanın...Çok Teşekkürler)
c6 kimileri ofw dede çalışır...abim ofw için mi bu modlar
var planım s^3 için mod arşivi bakalım ne zaman çıkartırımAylardır yapmaya çalıştığım şey buydu. Herkesin faydalanması için için mod arşivi. Ama benden önce Hakan davranmış bile. Helal olsun kardeşim. ellerine, gözlerine sağlık.Bunların hepsi Belle Refresh ile uyumlu mu kardeşim?
- - - Eklendi - - -
Ahhhh beeee şimdi gördüm s60v5 e açılmış bir konu. Üzüldüm bak yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?