C6 fw'sinde şarz olurken yeşil ışık yanmasın istiyenlerr

Sponsorlu Bağlantılar

qqqq123

Üye
Bende modifiyeli firmware kurdum ve ışık yanmıyor yanmasını istiyorum. Bunun içinde dosya koyabilirmisiniz?

mardok

mardok

Üye
teşekkürler

SilentOne

SilentOne

Üye
sizler aşmıssınız yha nokia v60 çıkarsada siz cfw i kullanmaya dewam eedersniz

fatih982

fatih982

Üye
neden yeşil ışık yansın istemediğinizi anlamadım bence gayet güzel şrj tamamlandığında kırmızı yanıyor bence gayet gğzel

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
teşekkürler çok yararlı bi paylaşım olmuş dostum hakkaten nokia gereksiz bi eklemesi... sen çözdün saolasın

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Hangi yeşil ışıktan bahsettiğinizi anlamadım.Bende şarjdayken arama , kapatma ve express music tuşu yanma sorunu var acaba sizin bahsettiğiniz konuda bu mu?

addmin

addmin

Üye
benim en kıl olduğum mesele,galeride resimlerin arasında çıkan diğer programların ikonları ve şarkıların arasında çıkan zil sesleri ve melodiler.asıl bunlara çare lazım.

kendir

kendir

Üye
ben yeşil yanmasını istiyorum ama yanmıyor nasıl yapcaz

K3M41

K3M41

Üye
Ayrıca bu linktede tuş ışıkların hiç yanmaması için gereken dosya vardır isteyen indirebilir:

bu verdiğin link sadece kapalı şarj olurken mi hiç yanmaması için yoksa normal telefon kullanmında mı hiç yanmaması için ?

catlax66

catlax66

Üye
sa arkadaşlar cfw de XpressMusic simgesinin ve ekranın ışığıni sensöre göre tepki vermesini nasıl ayarlayabiliriz bilen duyan gören varmi acaba

Senzu

Üye
Eline saglık iş görür ♥. :aha:

emirhancakir

Üye
Arkadaşlar millet o ışık yanmasın istiyor ama ben yansın istiyorum ne yapıcaz. :D
Bende yanmıyor o ışık C6 Fw si var. Bi el atında yansın. :)

worry

worry

Üye
teşekkürler dostum şekil oldu :aha:

pitbull16

pitbull16

Üye
neden yeşil ışık yansın istemediğinizi anlamadım bence gayet güzel şrj tamamlandığında kırmızı yanıyor bence gayet gğzel
şarj olurken kırmızı yansada dolunca yeşil yansa :D

ReQueM87

Üye
benim menü tuşu ışığı sürekli yanıyor (yanıp sönen değil) nasıl düzeltebilirim.

ilk mesajdaki tuş ışıkları hiç yanmasın.rar hiç yanmasın derken telefonu kullanırken de mi yanmıyor?

romantika_24

Üye
ben indiremedim linklermi ölü yoksa benmi beceremedim

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
kardeşm benim link acılmıyor bi ilglilenirsen cok makbule gecer şimdiden tşk.ederim :)

x-scarface

x-scarface

Üye
Arkadaşlar millet o ışık yanmasın istiyor ama ben yansın istiyorum ne yapıcaz. :D
Bende yanmıyor o ışık C6 Fw si var. Bi el atında yansın. :)

aynen bende de o durum yok yanması icin mod vs de bulamadım elinde yanması icın mod olan var m?

----------Eklendi @ 23:13:12 ---------- Yazıldı @ 23:11:43 ----------

şarj olurken kırmızı yansada dolunca yeşil yansa :D

ve o şarj hiç bitmese :D
58oo redbull icse kanatlansa :D

hasanyangel

hasanyangel

Üye
kardeş link ölmüş ya :(

isthacker7

isthacker7

Üye
RomPatcher'deki TURNOFF patchini aktif ederek te bu ışığı deaktive edebilirsiniz. bilmeyenlerin bilgisine.

Üst Alt