C6 fw'sinde şarz olurken yeşil ışık yanmasın istiyenlerr

Sponsorlu Bağlantılar

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
C6 fw'sinde şarz olurken yeşil ışık yanmasın istiyenlerr
Arkadaşlar bu bir sorun olmadığı halde çoğu kimse yeşil ışığın yanmasını istemiyor şarz olurken bu yüzden aşağıda verdiğim dosyayı C:\Private içine atın telefonu yeniden başlatın

Link:

Ayrıca bu linktede tuş ışıkların hiç yanmaması için gereken dosya vardır isteyen indirebilir:

• Beğen
Tepkiler: By Y@VUZ, ByPsychooo, henes_42 ve 3 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler C6 ile ilgili çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz.:oke:

Εthnic

Εthnic

Üye
Teşekkürler...

Ricochet

Ricochet

Üye
benim en kıl olduğum mesele,galeride resimlerin arasında çıkan diğer programların ikonları ve şarkıların arasında çıkan zil sesleri ve melodiler.asıl bunlara çare lazım.

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
benim en kıl olduğum mesele,galeride resimlerin arasında çıkan diğer programların ikonları ve şarkıların arasında çıkan zil sesleri ve melodiler.asıl bunlara çare lazım.

zaten çözümü var arkadaşım benim modifiyeli firmwaremde sadece e:music klasorunu tarar başka klasrleri taramaz

Ricochet

Ricochet

Üye
zaten çözümü var arkadaşım benim modifiyeli firmwaremde sadece e:music klasorunu tarar başka klasrleri taramaz

modlu fw istemiyorum,sadece müzikleri e: Music esimleri e: images ten alsın başka bişey istemem.Bu konuda yardımcı olabilirmisin. ?

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
modlu fw istemiyorum,sadece müzikleri e: Music esimleri e: images ten alsın başka bişey istemem.Bu konuda yardımcı olabilirmisin. ?

bunu c:ye kopyala telefonu yeniden başlat muzik klasoru tamamdır ama resim klasorunu bilmiyorum malesef

ByPsychooo

ByPsychooo

Üye
teşekkürler çok sinir oluyordum yeşil ışığa. C6 fwsi ile tek bi sorunum kaldı oda opera mobile'ın surekli kapanması. Giriyorum 5dk sonra kendlğnden kapanıyo. Buda cozulurse super bi fw olucak.

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler çok sinir oluyordum yeşil ışığa. C6 fwsi ile tek bi sorunum kaldı oda opera mobile'ın surekli kapanması. Giriyorum 5dk sonra kendlğnden kapanıyo. Buda cozulurse super bi fw olucak.

sevindim işine yaradığına dostum yakında onuda hallederler merak etme sabret :D :oke:

ea1903ea

Üye

Programların resimleri görünmesin istiyorsan Herhangi bir dosya yöneticisine girip E:\ İçindeki program klasörlerine tıklayıp öznetliklerden "gizli" veya "sistem" olarak seçersen galeride görünmez..

Mesela Bnde E:\Garmin klasörü var Klasörün üstüne gelip seçenekler'e tıkla attirbutes'e girip gizli ve sistem'i seçtim sorun halloldu

henes_42

henes_42

Üye
çok teşekkürler, gerçekten harika paylaşımlarınız var, tebrik ediyorum. bu ikisini modifiyeye nasıl entegre edebiliriz, sizin veya başka arkadaşların bilgisi varsa yazabilirlermi?

Bosnalı86

Üye
çok teşekkürler, gerçekten harika paylaşımlarınız var, tebrik ediyorum. bu ikisini modifiyeye nasıl entegre edebiliriz, sizin veya başka arkadaşların bilgisi varsa yazabilirlermi?
Basit bi işlem ama bence gereksiz yani,yanacaksa yansın :D yangına körükle gidilmez :ehe

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi

nokia maps konusundaki gibi rofs2 extract yapıp içine atıp tekrar repack yapınca işlem tamamdır

Basit bi işlem ama bence gereksiz yani,yanacaksa yansın :D yangına körükle gidilmez :ehe

sorun değil ışık yanması ama bazı arkadaşlar sevmiyor yanmasını eskiye alıştıkları için sanki bozukmuş gibi geliyor o yüzden paylaştım

caner991

Üye
YAW iyide bende c6 kullanıyorum hacklı değil orj sürüm bende pc suiteden bagladım teli c:private diye bi dosya yok nolcak?

FaTTi10

Üye
ya bu yeşil ışı çok sinir ediyo gercekten ya :) gzüm takılıyo arada bir kırmızıda yanıyo kafasına gore takılıyo hepsi :) paylasım ıcın tesekkurler..

wagh

Üye
güzel paylaşım.evet operanın kapanması beni de gıcık ediyor.sanırım fw çok işlemci harcayan uygulamaları kapatıyor.opera da onlardan biri.ama çözüm getirirler.

redriver_71

redriver_71

Üye
Bence yeşil ışıgın yanması çok iyi, şarj tamamlanınca sönüyor. C-6 fw sini yapanların ellerine sağlık, bide tuş kilidinin süresini 10saniye olarak kendi otomatik belirleyecegine biz ayarlayabilsek iyi olurdu. tsk

ImRorschach

ImRorschach

Üye
Sorun şu ki ben yanmasını istiyorum :D Onun çözümü varmı yüklediğim CFW güzel ama ışıklar yanmıyor sadece beyaz ışık var ama ben hepsi yansın istiyorum şarj olurkende yelşil ışık onu nasıl çözerim?

Üst Alt