C6 Arayüzünden Sizde Mi Sıkıldınız ?

giray38

Üye
    Konu Sahibi
C6 Arayüzünden Sizde Mi Sıkıldınız ?
Arkadaşlar cfw'ler artık ufak tefek farklılıklar dışında hep Aynı görüntü aynı mod'lar yaklaşık olarak aynı hız ..
Daha yenilikçi değişik fikirleriniz varsa bence Burda tartışalım Ustalarımız uygulasın..

Tepkiler: anyy_ra ve hxüxsxaxm

fakir13

Üye
Ben eğer mümkünse ustalarımızdan flash10 destekli fw temenni ediyorum

giray38

Üye
    Konu Sahibi
hxüxsxaxm kardesm sensorlerin iphone gibi cevirdigin yone donmesi mumkun mu ?

PriZm

Üye
sensör kodlarıyla oynamak gerek pnht bir ara bunun üzerinde uğraşıyordu sonra konu yazısının yanına "Failed" (başarısız) yazmışlardı

giray38

Üye
    Konu Sahibi
Artik farkli biseyler yapmali bence oyna kodlarla (;

En güzeli v52.0.101 Doğan görünümlü şahin yapmaktan sıkılmadınızmı hala 5800 kardeşim bu c6 değil

PriZm

Üye
c6 yetmez bize Symbian^3 veya android isteriz

Tepkiler: btrmbtrm
hxüxsxaxm kardesm sensorlerin iphone gibi cevirdigin yone donmesi mumkun mu ?

Programla mümkün s60 3rd yani n96 kullanıyorken böyle bir program kullanıyordum ama ismini unuttum.... :S bulursam paylaşırım... Umarım s60 5th olanı bulurum...

TÜM ARKADAŞLARA KATILIYORUM VALLA FARKLI BİR ŞEYLER YAPMAK FARZ OLDU BU CFW LERDE

Binh24 aciklama yapti n97 FW sini port ediyormuş şimdide

PriZm

Üye
zaten yokmuydu? yoksa o mini versiyonumuydu?

Ya arkadaşalr bu c6 da ekranı ana menüde sadece sol tarafa yatırıyorlar peki bunu bi de sağ tarafa yatırabilseler de iki taraflı yatsa bunu yapabilir miyiz acaba ? C 6 da

giray38

Üye
    Konu Sahibi
sadece sensor konusunda degil diger farkli tum goruslerimiz hakkinda tartisalm. mesela ekran dondugunde 5800 da secenekler ve cikis tusu saga geliyor n8 de ise altta bence altta olmasi daha kullanisli boyle bi mod var mi ?

--------------- Ekleme ---------------

işte kardeşim bu gün bende ıphone 4 aldım elime manyak bi şey ve hayal ettim bu neden 5800 da olmasın diye ama neyse bakalım

bende oyle dedim insallah patlayip gidecek (;