c6-01

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
c6-01
beyler yarın telefon alıcam ve aklımda bu telefon var biraz bilgi verir misiniz telefon hakkında dokunmatiği nası kullanıslı mı multimedya bi de extradan ne tür programlar yükleyebilirim bunları merak ediyorum??

baranselona

baranselona

Üye
çoğu programı yüklersin- office dosyalarını açıp düzenleyebilirsin vb... işini görür

dokunmatiği çok hassas değil ama kapasitif ekran olduğu için sorun olmaz..

ekran parlaklığı güzel biraz sarıya çalsada renkleri kaliteli mesela başka bi telefonda ekranın parlaklığını sonuna kadar arttırdığınızda renk kayıpları olur ama bunda öyle bişey yok..

oldukça kullanışlı boyutu küçük ele oturuyor ama biraz boyuna göre kalın ve ağır..

ekran küçük gelebilir 3.2 inçte qwerty klavyeyi dikey modda kullanamıyorsunuz çok küçük kalıyor gerçi yatay moddada küçük kalıyor ama.. ekran küçük geldi bana..

550-600 den fazla vermeyin..

çok hızlı değil mesela interneti iyi değil opera falan yüklerseniz anca ozaman iyi olur.. menü geçişleride biraz ağır ama kullanımı etkilemez

kamerasında outofocus yok mesela bi belge resmi çekerken yada yakın çekimlerde hiç iyi değil ama uzak çekimlerde tatminkar karanlıkta kötü çekiyor

onun dışında nfc-ön kamera-3g-gps-3.5 jack kulaklık girişi vb.. eğer kullanıp beğendiyseniz alabilirsiniz belirgin kronik bi sorunu yok bildiğim kadarıyla..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence bunu almak yerine 603'e bakın.

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
603 ne kadar kardeşim bilgi verin biraz bi de bunlarda online oyunlar falan oynayabilir miyim? kamera 8 mp kötü mü? yani almısken iyi bişe alayım limit 600 tl

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 580e falan alacam valla dicen şimdi 70 lira fark var ama onu bile karsılayacak durumum yok online oyun durumu var mı kardeşim bunlarda? bilgin var mı

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kardeş 580e falan alacam valla dicen şimdi 70 lira fark var ama onu bile karsılayacak durumum yok online oyun durumu var mı kardeşim bunlarda? bilgin var mı

bilgim yok fakat mutlaka vardır :)

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
son bi soru bunun işletim sistemi sybian s60v5 mi oluyo? :)

CorbyW

CorbyW

Üye
Hayır 'belle' sanırsam.

CorbyW

CorbyW

Üye
Bilmiyorum valla. :D Nokia bişeyler yapmaya çalışıyor da hayırlısı. :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
c6 01 symbian^3 ile geliyor şu an anna güncellemesi var.
603 belle ile geliyor :oke:

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
nası yani?

----------Eklendi @ 00:31:05 ---------- Yazıldı @ 00:30:28 ----------

hiç bişey anlamadım ben beyler açıklar mısınız ne farkları var bunların :) çok oldum biliyorum ama yeni telefon heyecanı işte :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
nası yani?

hiç bişey anlamadım ben beyler açıklar mısınız ne farkları var bunların :) çok oldum biliyorum ama yeni telefon heyecanı işte :D

603 daha yeni bi telefon ve daha üstün. Detaylar aklımda yok. Bu aralar Takip edemiyorum :D
Google'a sormayı dene

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nası yani?

kardeşim c6 01 alacaksan symbian 3 le gelecektir ama telefonun güncellemesi var istersen aldıgın gün bilgisayar ve nokia suite veya internet paketin varsa annaya güncelleyebilirsin symbian belle de gelecek güncelleme farkları menü tema değişimi ikon değişimi başka bişeyi yok ve +1 2 tane özellik geliyor eger 603 alırsan symbian belle yüklenmiş olarak geliyor ve işlemcisi güçlü bence 603 al yeni sistem belle kullanırsın

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağolun :) kingmor bi de telefon alınabilir bi telefon mu onun hakkında da bi yorum yapar mısın kardeşim arkadaslar anlattı biraz ama herkesin görüşünü almakta fayda var c6-01?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tamam sağolun :) kingmor bi de telefon alınabilir bi telefon mu onun hakkında da bi yorum yapar mısın kardeşim arkadaslar anlattı biraz ama herkesin görüşünü almakta fayda var c6-01?

bence hata yaparsın kardeş 603 alman daha mantıklı olur 1 ghz hız 512 mb ram ekranı daha kaliteli üstelik yeni telefon ve symbian belle mevcut herkez symbian belle bekliyor c6 01 alanlar sen 603 al kullanmaya başla :oke:

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
peki bu c6-01'in ram falan kötü mü mesela oyun oynamayı seven biriyim ben sorun çıkartır mı? yine de sınırı zorlayıp 603 almaya calısacam ama sanmıyorum :)

loaloa

Üye
c6-01 almak şu sıralar büyük hata olur 603 gibi bir telefon varken ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt