C6-01 ws 700

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samigo

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 ws 700
Arkadaşlar biri bana c6-01 ile 700 ü karşilaştirirmi hangisi daha iyi hangi yönden hangi telefon daha üstün lütfen bi açiklama yapin

- - - Eklendi - - -

hangisi iyi buluyorsunuz lütfen söyleyin ona göre alcam

doctorrr

doctorrr

Üye
şurdan bakabilirsiniz :)

yalnız bu videoda c6-01 annada belleyle daha yeeni bir görünüm kazanmıştır bilginize..saygılar...

atakan25

atakan25

Üye
700 daha iyi ikinci nesil symbian donanımı daha üstün ama fiyatı 150 tl daha pahalı

doctorrr

doctorrr

Üye
yalnız c6 nın kamerası daha iyi ve ayrıca daha sağlam

- - - Eklendi - - -

700 tabiki üstün :)

matrixliozkan

Üye
şu an elimdeki telefon 700 içerik olarak güzel ama kasası şekli güzel değil hem müzik dinlerken ses hiç güzel çıkmıyor bende c6-01 almayı düşünüyorum çarşamba günüde alacam 700 ekranı çizilmiyor c6-01 içinde acaba aynı şey geçerli mi ?????

atakan25

atakan25

Üye
evet c6 da da var o cizilmezlik özelliği

backwater

backwater

Üye
hız olarak 700 üstün ama yukarıda matrixliozkan
arkadaşın yaptıgı yorumu okuyunca , görsellik ve ses de senin için önemliyse c6-01 derim ama bu 1. nasil symbian, 700 ise 2. nesil s^3 fp1 ve fp 2 güncellemesi 2. nesiller için bunlarıda düşünerek kara ver

matrixliozkan

Üye
hız olarak 700 üstün ama yukarıda matrixliozkan
arkadaşın yaptıgı yorumu okuyunca , görsellik ve ses de senin için önemliyse c6-01 derim ama bu 1. nasil symbian, 700 ise 2. nesil s^3 fp1 ve fp 2 güncellemesi 2. nesiller için bunlarıda düşünerek kara ver
1. Nesiller için s^3 fp1 ve fp2 güncellemesi yok mu ?

atakan25

atakan25

Üye
yok malesef lanet nokia

matrixliozkan

Üye
kullandığım telefon 700 geçen günü güncelledim fp1 oldu ama hiç memnun değilim seçenekte ki yazılar çok gıcık görünüm kazanmış video video izlerken genişleme seçeneği kaybolmş

backwater

backwater

Üye
kullandığım telefon 700 geçen günü güncelledim fp1 oldu ama hiç memnun değilim seçenekte ki yazılar çok gıcık görünüm kazanmış video video izlerken genişleme seçeneği kaybolmş

arkadaşım mesaj kutun doluymuş senın o yuzden gönderdğin mesajı cavapladım ama yollarken mesj kutun dolu oldugu için kabul etmedi onları sil öyle yollayayım

matrixliozkan

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt