C6-01 Wifi sorunu çok önemli!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glden

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Wifi sorunu çok önemli!!!
telefonum kamerasındaki bi arızadan ötürü 10 gündür servisteydi. servisten geldi kamera düzgün çalışıyor herhangi anormal durum yok ohh bee diyecekken, wifi ağı bulma/baglanma sırasında telefon kendini resetlemeye basladı hard format yada flash çözüm olmadı önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

bayon

Üye
donanımsal yani bunun çözümü olacağını sanmıyorum geri ver bence servise

gabriel4212'ye katılıyorum. Servise geri götür.

glden

Üye
    Konu Sahibi
servise geri götürdüm bugün tekrar aldım telefonumu bu defada ekran gidiyor ekran görüntüsünde yeşil kırmızı pembe gibi renkler beliriyor kayıyor kumlanma oluyor .. vs vs.. anlayacagınız servis telefonumun için etti sanırım dahada düzelmez gibi geliyor bana hakkımı nasıl ararım o konuda yardım istiyorum şimdide?

sert ifadeyle telefonu göster ben verirken bu telefon böyle değildi , yasal haklarımı kullanacağım , temiz telefonumu istiyorum , demelisiniz , korkmalı servis.

Mejbur Yapacak Yada Yenisini Verecek Yasal Hakların Var Bu Konuda Aksi Taktirde Servis Yapamayız Derse Çok Ağır Suçları Var Yani Servis Lokumu Yedi

glden

Üye
    Konu Sahibi
zaten sinirlerim tavan yapmış durumda büyük ihtimalle (çirkeflikle bile olsa ) hakkımı arayıp gerekli olanın yapılmasını yada cihazın yeni bir cihazla degiştirlmesini talep edicem eger olmaz derlerse yasal yollara basvuracagımı söyleyecem inşallah olumlu sonuç alırım sizlerede bildirecem sonucu şimdiden tşkr ederim ilgilenip cvp veren arkadaslara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...