C6-01 Video Takılma Sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Video Takılma Sorunu !
C6-01 Telefonumda Video Çekerken Videolarda Takılma Yaşıyorum Bazen :S
Sizce Neyden Kaynaklanıyor

Dostnametr

Üye
hafıza kartı

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartının Neyinden ? MEsela

krocix

Üye
Büyük boyutlu ya da yüksek çözünürlüklü videolarda bazen yarım saniyelik kesinti oluyor bunun nedeni sanırım ram'in yetersiz kalması. arka planda çalışan uygulamaları kapatınca bende sorun olmuyor.

Febris

Febris

Üye
8 gb kart var hıc karsılasmadım :S

cyber

cyber

Üye
hafıza kartının class ından

----------Eklendi @ 17:35:37 ---------- Yazıldı @ 17:34:33 ----------

hd çekim için en az class 6 önerilir

TheMadness

TheMadness

Üye
hafıza kartının class ından

----------Eklendi @ 17:35:37 ---------- Yazıldı @ 17:34:33 ----------

hd çekim için en az class 6 önerilir

Tam yazacaktım aynısını sen yazmışsın. Teşekkürler.

hakan_710

hakan_710

Üye
telefonun da büyük ihtimal aldığın gün içinden çıkan kart var ve bu kartla sorun yaşamaman gerekli. Kartın yedeğini alıp biçimlendirerek dene. Sorun giderilirse yüklediğin ya da attığın bi dosya da problem var. Resim müzik videolar dışındaki klasörleri silersen sorun kalmayacaktır. Yani önce bi dene

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
Sorun Çözülmüştür Arkadaşlar. Arka Plan da Eğer Açık Uygulama Varsa Kasma Yaşıyorum .
Bu Ara Kendi 2 Gb Lık Hafıza Kartı Var.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
evet hafıza kartı class i düşük olanın aktarım hızı yavaş kalıyor örnek ortalama bir kart 5mb veri aktarımı yapar gündüz çekilmiş bir video 60 sn lik bir video 300 mb fazlaya çıkarsa kartta aktarımdan daralma olur sonuçta bir iki saniyelik beklemeye neden olur

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Telefonla gelen hafıza kartı class 2 ve çok iyi değil...
En az class 4 olması ve en az 8 gb olması gerekiyor sorunsuz kullanman için...
Arkadaşlar class 6 demişler ama gerek yok toshiba class 4 kartlar diğer markaların class 6'sı kadar başarılı ve kalitelidir...
Adı üzerinde toshiba başka yoruma gerek yok... Toshiba 8 - 16 GB class 4 hafıza kartı almanız yeterli :)

Dostnametr

Üye
Telefonla gelen hafıza kartı class 2 ve çok iyi değil...
En az class 4 olması ve en az 8 gb olması gerekiyor sorunsuz kullanman için...
Arkadaşlar class 6 demişler ama gerek yok toshiba class 4 kartlar diğer markaların class 6'sı kadar başarılı ve kalitelidir...
Adı üzerinde toshiba başka yoruma gerek yok... Toshiba 8 - 16 GB class 4 hafıza kartı almanız yeterli :)

''Miktara karar verdikten sonra alacağımız SDHC’nin hızı önem kazanıyor. SDHC kartlar ‘Class’ numarası ile size hızlarını belirtiyorlar. Bu standartları
belirliyor.,''

Kısacası marka , firma vs hızda hiç önemli değildir :) Tüm class 2 ler tüm class 4 , 6 lar aynıdır Bunun standardı vardır.

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Bunun standardı var biliyorum araştırdım bu konuyu bende ve bilgi sahibiyim...
Toshiba bu konuda çok kaliteli ürünler üreten firmadır ve birçok kıyaslamada bazı markaların class 6 kartlarından daha hızlıdır toshiba class 4 kartlar ve kalitelidir...
Birçok teknoloji mağazasına gidip bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz bu konuda :)
Toshiba 8 - 16 - 32 GB class 4 kartlar şuanda telefonlarımız için fazlasıyla yeterlidir...

laz_kopat_ts

laz_kopat_ts

Üye
8gb var ram bos olsa bile ard kasma yapiyor 1~2 sn de degil bayagi uzun yapiyor yaptimi xd kirasim geliyor xd

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
8 gb Class 10 kart aldım arka planda açık uygulama olmasına rağmen dediğin problemle hiç karşılaşmadım ;)
hepsiburada sitesinde takip edersen 30 TL civarlarında bulabilirsin bu ayarda kartları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...