Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c6-01 video izleyemiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
calypso16
Üye
Konu Sahibi
c6-01 video izleyemiyorum
telefonumdaki videoları izleyemiyorum en son nokia bubbles ve qt yükleyip sildim,başka bişey silmiş olabilirmiyim?
hakan_710
Üye
herhangi bir hata veriyo mu? yoksa hiç mi açmıyo? ayrıca bu qt yi neden yüklüyosunuz hala anlamadım. tüm güncellemeleri yaptıysanız cihazda hiç bi sorun olmadan herşeyin yüklenmesi gerek. yani en azından bende böle.
bu cevabı vermeyi pek sevmiyorum ama sen yedek alıp format at bence ve tüm güncellemeleri yapıp istediğin şekilde kullan. ayrıca bana kalırsa qt falan yükleme dışarıdan bu qt yüzünden biçok kişi sorun yaşamış. bişeye ihtiyacın olursa pm atarsın. bizim kargo yola çıkmış gelince haber veririm sana
Kurtuluş40
Emekli Yönetici
Aynen katiliyorum QT yukleyip silince zaten gidiyor QT kalmiyor geriye
Benimde okadar uyarilarim var ama dinllenmiyor halbuku sakalimda var bembeyaz yere kadar
Flash atiyoruz ardindan softmudur nedir o cikti ya yakinlarda birde format atiyorlar olan oluyor hatalar basliyor.
Neden nedeni cok basit cocuga sut veriyorsunuz cocuk tam emmeye baslamis bitmeden geri cekiyorsunuz tekrar vermeyinde gorelim
Yani guncelleme yada flash nasil yapildiysa o sekilde kalmali sonra basliyorlar senin cfw soyle senin program soyle senin yontemin soyle ama biryandanda soylemiyorlar ne yaptiklarini hatalarini bizden buluyorlar.
Konuyu acan arkadasimla alakasi yok bu soylediklerimin yanlis anlama dostum sen beni tanirssin
icimi dokmek istedim ondan yazdim hatam olduysa affola.
calypso16
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler benim hatam bubbles'i kurmak çalışması icin qt kurmam gerekiyormuş,kurdum çalıştı ama renkler bozuldu.
calypso16
Üye
Konu Sahibi
format attım ve aynı?
hakan_710
Üye
qt falan gerekmiyo kim söylüyo böyle şeyleri bilmiyorum. formattan sonra nokia suite ile güncellemeleri yap. Bi de hafıza kartını söküp dene bakalım düzelecek mi belki sorun hafıza kartında olabilir
calypso16
Üye
Konu Sahibi
nokia süit ile güncellemeler tam da hafıza kartından şüpheliyim 5800den kalma 8gb'lık kart class 2 ,güzel bir hafıza kartı almayı düşünüyorum 4gb class6,8,10 ayarında kaliteli bişey
hakan_710
Üye
sen kartın içini yedekle sonra biçimlendirip video at sonra dene bakalım ona göre bişeyler yaparız
nokia süit ile güncellemeler tam da hafıza kartından şüpheliyim 5800den kalma 8gb'lık kart class 2 ,güzel bir hafıza kartı almayı düşünüyorum 4gb class6,8,10 ayarında kaliteli bişey
Bende 5800 ın class 2 kartını kullanıyorum geçen 18 dk HD video çekeyim kartı test edeyim dedim mükemmel bir şekilde çekti sorun yok.Kart süper yani class a falan aldanma.