azrock
Üye
Nokia'ya zaten ben yolladımdiyomuşum.. yapmışlar ama yine dil hataları ve işe yaramayan bir sürü şey var onları çıkartıp yeni bir güncelleme yayınlayacağım
şimdi ben bunu eklerim eklemesine de biri çıkıp yok şöyle yok böyle der. sen sonradan kafana göre eklersinBekliyoruz hakan kardeş bir de yeni cfw'de şu modu uygularsan hoş olur hem farklılık olur diye düşünüyorum tabi herkes beğenmeyebilir görecelidir ama ben çok beğeniyorum senin cfw'ye cooker ile gömdüm kullanıyorum senin bileceğin iş tabi benimki tavsiye sadece ama dikkat çekebilir
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/mesaj-baloncuklari-yeni-676142.html#post5054805
şimdi ben bunu eklerim eklemesine de biri çıkıp yok şöyle yok böyle der. sen sonradan kafana göre eklersin
- - - Eklendi - - -
yazılım %90 oranında tmamlandı eski cfw de olan tüm özellikler birkaçı hariç eklendi. bu gece yada en geç yarın linkleri ekleyeceğim
belle fp1 in efektleri hem sade hemde hzılı jin hao nun efektleri sağlam ama çoğunda ciddi buglar mevcut şuan zoom effects ve belle fp1 in efektleri bence olabilirson eklemeler yapılıyor bir sorun olmazsa gece yarısı linkler eklenecek.. efekt seçimi kaldı bir de. aklınızda şöyle sade bir efekt var ise bilgi verirseniz ekleyeceğim...
zoom effect'i ekledim ama müzikçalarda şarkı değiştirirken küçük bir bug var. oda hoşuma gitmedi. fp1 efektine bakayım. olmadı zoom effect'in bazı dosyalarını kullanırım.
belle fp1 in efektleri hem sade hemde hzılı jin hao nun efektleri sağlam ama çoğunda ciddi buglar mevcut şuan zoom effects ve belle fp1 in efektleri bence olabilir
kulaklık derken ahize mi yoksa müzik kullaklığından mı bahsediyosun?? sanırım müzik kullaklığından bahsediyosun. bunun için mod yapmaya gerek yok yapman gereken kaliteli bir kulaklık ile denemek. örnek olarak c6-01'in kutusundan çıkan kulaklık vasat. çevrende 603'ü olan birinin kulaklığını kullanıp kulaklığın farkını gör (tabi bu bile yeterli değil). denersen demek istediğimi daha iyi anlarsın.kulaklık sesi arttırmak için bişey yapamazmısıın kardeş nette gördüklerimin bi yararı yok
aynı bug jin hao v3 tede vardızoom effect'i ekledim ama müzikçalarda şarkı değiştirirken küçük bir bug var. oda hoşuma gitmedi. fp1 efektine bakayım. olmadı zoom effect'in bazı dosyalarını kullanırım.
evet haklısın aynı sorun onda da var. neyse ben biraz daha flash atayım dünden beri 50-60 kez oldu.
aynı bug jin hao v3 tede vardı
bekliyoruz... efektlere takılma ya yap bişeyler zaten biz üstünde oynuyoruz hepevet haklısın aynı sorun onda da var. neyse ben biraz daha flash atayım dünden beri 50-60 kez oldu.kısmetse de maçtan sonra linkleri eklerim.
beni atlıyorsun galibawidgetler şeffaf olsun bence artık orjinal kullanan kalmadı isteyen orjinale döner zaten
flash atınca dediğin uygulamaları yüklersin eğer çalışmaz ise çaresine bakarız. orjinalde çalışıyorsa bnm cfw de çalışmayacağını sanmıyorum.şeffaf saat ve pil modu bir orjinal msn mesenger fw de calsıyor ama cfw de calısmıyor ona bir el atsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?