C6-01 v111.040.1511 Final ( güncelleme 01.11.2012)

tmm hakan usta yenisini upload edince haber verirsen sevinirim

doctorrr

Üye
sen hep avkon2 yi rofs2 ye gömersin ordaki avkon2 yi silip paketliyecem core a efekt gömücem sonra uda ya bikaç bişey ekliyecem

Konu Sahibi
tmm hakan usta yenisini upload edince haber verirsen sevinirim
yenisini ilk sayfaya eklentiye ekledim. hemen deneyip bilgi verirseniz ona göre düzenleme yaparım yeniden.

- - - Eklendi - - -

sen hep avkon2 yi rofs2 ye gömersin ordaki avkon2 yi silip paketliyecem core a efekt gömücem sonra uda ya bikaç bişey ekliyecem
avkon bu yazılımda core içerisinde .. yani kafana göre yapma önce dosyaları kontrol et aynısından olup olmadığına bir bak sonra deneye deneye yap. ben iki gündür 100 kez flash attım nerdeyse..ee biraz da sen at bakalım..

hata aynı hakan ne yapalım

doctorrr

Üye
taaammam yok 2-3 flash yeterli, 100 flash mı? aga sen n'aptın ya?

Konu Sahibi
rofs3 sorunu giderilmiş ve test edilmiştir.deneyip yorum yaparsanız sevinirim..

şu an hata vermedi şu an flash atıyor düzelmiş büyük olasılıkla telefon açılınca yorum tekrar yaparım..

tmm bende de çalışıyor sorun yok teşekkürler hakan

tema efektindeki ana ekran dönmesini nasıl orjinal yapabiliriz ya da düzeltip bana özelden link atar mısın

Konu Sahibi

rompatcher a gerek varmı? yani yüklersem sağlıklı çalışırmı pna göre gömücemde
rompatcher ı gömdüğün zaman otomatik başlatma çalışmaz onun için ekstra işlem yapman lazım ne gerek var bunlara. sonradan 2 sn de yüklersin

Tepkiler: doctorrr
    Konu Sahibi
tema efektindeki ana ekran dönmesini nasıl orjinal yapabiliriz ya da düzeltip bana özelden link atar mısın
yeni tema efekti yüklemen gerek. ayrıca keyfi güncelleme yoktur diye yazdım ilk sayfaya lütfen okuyun varsa hata söyleyin düzelteyim, yoksa geri kalan kişisel ayarlarınızı siz yapmalısınız. herkes birşey istiyor hangi birinizin dediğini yapayım ?? birinin istediğini diğeri istemiyor lütfen ama lütfen biraz anlayış gösterin...

Tepkiler: CanKartaL

cyber

Üye
rompatcher e gerek yok dimi

sende haklısın kardeşim ama yinede çok teşekkürler güzel cfw her zaman orjinallikten yanayım