C6-01 usb sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

moonstar90

moonstar90

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 usb sorunu
Arkadaşlar bu akşam telefon durup dururken usb kablosunu bağlayın uyarısı vermeye başladı.Güncelleme var felan sandım bilgisayara taktım kabloyu tanımadı hata yazdı.Usb işareti sürekli yanıp sönüyor.Kapatıp açıyorum yok.Hala aynı kabloyu da tanımıyor.Ne yapcam ben

sibernetik

sibernetik

Üye
aynısı dün bende oldu.. kendin halledebileğin bir sorun değil . donanımsal.. dün kvk ya verdim.. bekliyorum. telefonu en son 26/07/11 de servise verip geri almıştım.. tam bir yıl sonra böyle bir şey olması düşündürücü.

moonstar90

moonstar90

Üye
    Konu Sahibi
aynısı dün bende oldu.. kendin halledebileğin bir sorun değil . donanımsal.. dün kvk ya verdim.. bekliyorum. telefonu en son 26/07/11 de servise verip geri almıştım.. tam bir yıl sonra böyle bir şey olması düşündürücü.

titreşim de gitmişti 1 ay sonra geldi biraz bekleyeyim en iyisi belki bu da düzelir

- - - Eklendi - - -

bu sürekli uyarı veriyo ya

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bilen birisi birşeyler söylesin kafayı yicem telefon sürekli uyarı veriyo ya usb takın diye

- - - Eklendi - - -

ben de yarın servise vercem durum onu gösteriyo.Peki ücret felan istediler mi bir yerde okudum su kaçmasından dolayı felan demişler sizene dediler bu problem için?

sibernetik

sibernetik

Üye
24/07 den beri bu yazıyor

Cihaz Durumu:
Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın tamir işlemleri devam etmekte olup, işlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.
Garanti Durumu:
Garanti Dahili
Fatura Bilgisi:0 TL

moonstar90

moonstar90

Üye
    Konu Sahibi
24/07 den beri bu yazıyor

Cihaz Durumu:
Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın tamir işlemleri devam etmekte olup, işlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.
Garanti Durumu:
Garanti Dahili
Fatura Bilgisi:0 TL

demek ki bizden kaynaklı değilmiş

am0ndante

Üye
arkadaşım aynı sorun benimde basıma geldi senin usb kısmından su kacırmısın ben garantiye gonderdim 70 tl ücret karsılıgında yapabilceklerini solediler yapamadılar hatta üstüne üstelik telefonu bile bozdular acılmaz halde geri geldi 2 ay snra tamir olabildi anca simdi usb girişi calısmyıor belle güncellemesini yapamadan kullanıyorum sen o telefonu acilen gönder kvk ya ama yapamıycaklar cunku oksitlenmiştir...

moonstar90

moonstar90

Üye
    Konu Sahibi
garanti dahili yazıyo bende de o yüzden içim rahat

furkantepe

Üye
Arkadaşlar ben tam 1 ay önce ayın 10unda vermiştim garantiye, sıvı teması ve yetkisiz müdahale dediler. 140 TL de tamir ücreti istediler. Bende tamir ücreti falan vermedim, telefonu geri istedim bugün elime geçti telefon. Aynı sorunu hala yapıyor, ama eskisi kadar sık değil 5 dakikada bir falan. Kulaklığı görmüyordu yine görmüyor, üstüne birde donma sorunu çıktı başıma eskiden donmuyordu. Sonuç olarak bir daha Turkcell den telefon falan almam ben gidip. Tamirci eli değmemiş telefona yetkisiz müdahale damgasını bastılar ya ben daha ne diyeyim...

moonstar90

moonstar90

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben tam 1 ay önce ayın 10unda vermiştim garantiye, sıvı teması ve yetkisiz müdahale dediler. 140 TL de tamir ücreti istediler. Bende tamir ücreti falan vermedim, telefonu geri istedim bugün elime geçti telefon. Aynı sorunu hala yapıyor, ama eskisi kadar sık değil 5 dakikada bir falan. Kulaklığı görmüyordu yine görmüyor, üstüne birde donma sorunu çıktı başıma eskiden donmuyordu. Sonuç olarak bir daha Turkcell den telefon falan almam ben gidip. Tamirci eli değmemiş telefona yetkisiz müdahale damgasını bastılar ya ben daha ne diyeyim...

işin türkcelle pek alakası yok aslında.nerden alınsa da yetkili servisi aynı olur büyük oranda.Arızaya gelince bu telefonların usb kısmında koruyucu bir kapak felan yok çok saçma bir tasarıma sahip.durum öyle olunca eliniz terlediğinde usb kısmına değse bile zamanla oksitlenme yapabilir.Direkt sıvıya temasa gerek yok yani.Bence sen de benim gibi bir daha nokia alma.Bu son nokia telefonum artık daha da nokianın önünden geçmem

qiero

Üye
Aslında sürüm güncelleyince düzeliyorda anna kullanıyorsanız belle yüklemek yeterli oloyor ama sorun bendede var belle refresh yüklü hard format yada soft format işe yaramıyo yeni sürüm de yok eskisine dönmekde zor biraz kablo çalışmadığı için galiba yeni tel alacaaz önerisi olan varmı ikinci eline birileri para verir galiba

Jan

Jan

Üye
Bugün bende de yapmaya başladı bir ara düzeldi sonra yeniden aynı şekilde 3 5 saniye ara ile sürekli Usb kablonuzu çıkarın veya takın uyarıları almaya başladım kapatıp açtım 7 8 sefer sonra şimdi saat 10 dan beri düzelmiş vaziyette .. hackli telefonumu garantiye verebilirmiyim ? bi sorun olurmu acaba ?

achambo

achambo

Üye
bana da oldu ama içine su kaçınca:ehe

Üst Alt