moonstar90
Üye
aynısı dün bende oldu.. kendin halledebileğin bir sorun değil . donanımsal.. dün kvk ya verdim.. bekliyorum. telefonu en son 26/07/11 de servise verip geri almıştım.. tam bir yıl sonra böyle bir şey olması düşündürücü.
aynısı dün bende oldu.. kendin halledebileğin bir sorun değil . donanımsal.. dün kvk ya verdim.. bekliyorum. telefonu en son 26/07/11 de servise verip geri almıştım.. tam bir yıl sonra böyle bir şey olması düşündürücü.
24/07 den beri bu yazıyor
Cihaz Durumu:Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın tamir işlemleri devam etmekte olup, işlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Garanti Durumu:
Garanti Dahili Fatura Bilgisi: 0 TL
Arkadaşlar ben tam 1 ay önce ayın 10unda vermiştim garantiye, sıvı teması ve yetkisiz müdahale dediler. 140 TL de tamir ücreti istediler. Bende tamir ücreti falan vermedim, telefonu geri istedim bugün elime geçti telefon. Aynı sorunu hala yapıyor, ama eskisi kadar sık değil 5 dakikada bir falan. Kulaklığı görmüyordu yine görmüyor, üstüne birde donma sorunu çıktı başıma eskiden donmuyordu. Sonuç olarak bir daha Turkcell den telefon falan almam ben gidip. Tamirci eli değmemiş telefona yetkisiz müdahale damgasını bastılar ya ben daha ne diyeyim...