C6-01 usb şarj

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rosedaled3

rosedaled3

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 usb şarj
Arkadaşlar telefona bir iki bişey atayım diye usb takıyorum o arada da şarj olmaya başlıyor.Şarj olsun istemiyorum kapatma yöntemi var mı ?

backwater

backwater

Üye
bende istemiyordum ama kapatmanın bi yöntemini bulamadım, zaten batarya lithum ion oldugu için kolay kolay bozulmaz

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bu özellik olmasa yazılım yüklerken şarjınızın bittîgını düşünün?

• Beğen
Tepkiler: yunus_ 123
u_cosar

u_cosar

Üye
kapanmaz ama nedenki şarj olmasının neresi kötü

backwater

backwater

Üye
[ENGİN];5231664' Alıntı:
bu özellik olmasa yazılım yüklerken şarjınızın bittîgını düşünün?

yazılım yüklerken boş bataryayla yüklemeyiz herhalde...

backwater

backwater

Üye
[ENGİN];5231972' Alıntı:

olduki boşaldı şarj !

- - - Eklendi - - -

olduki boşaldı şarj !

arkadasım durduk yere niye boşalsın şarj ,gereksiz yere tartışdığımızın farkındamısın...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadasım durduk yere niye boşalsın şarj ,gereksiz yere tartışdığımızın farkındamısın...

ben tartışmıyorum ki usb takınca şarj etmesını sorun yapıyorsunuz.eski telefonlar değil bunlar smarphone olan tüm cihazlar böyle

rosedaled3

rosedaled3

Üye
    Konu Sahibi
Usb ile şarj zararlı diye biliyorum ben bide tak çıkar yapıyorsun o yüzden istemiyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bir zararı yok arkadaşım sonuçta sürekli şarj etmek içgsn kullanmıyoruz değilmi uygulama indirırken şarj olmasında bir sakınca yok

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bazen flash işlemi sırasında %40-50 civarında şarj harcanabiliyor. Engin abi de bu ihtimalden bahsediyor. Gerginliğe gerek yok.

rosedaled3

rosedaled3

Üye
    Konu Sahibi
Eyw sağolun

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
rica ederiz

MaxipmaN

Üye
ben birşey söylemek isterim ki yeterli sarj yoksa yazılım yüklenip tel test moddayken usb sarj kesilir %20iyse mesela güme gider

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bizde onu anlatmaya çalıştık ama anlamak istemeyenler var :ehe

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Örneğin 5320 xm de usb den şarj olayı yok. Ve başıma birkaç defa geldi, 1 saat gibi bir süre pc ye bağlı kalan telefonda %60 civarı batarya kullanımı oldu. Yazılım yükseltiyordum ve baktım batarya zayıf diyor. Şarja taktım ama o da yetişemedi. Tam doldurup şarjdayken tekrar güncelleme yapmam gerekti.
Vel hasıl usbden şarj etmek şimdi sıkıntı gibi gelebiliyor ama önceden de usbden şarj olmaması sıkıntıydı. :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Örneğin 5320 xm de usb den şarj olayı yok. Ve başıma birkaç defa geldi, 1 saat gibi bir süre pc ye bağlı kalan telefonda %60 civarı batarya kullanımı oldu. Yazılım yükseltiyordum ve baktım batarya zayıf diyor. Şarja taktım ama o da yetişemedi. Tam doldurup şarjdayken tekrar güncelleme yapmam gerekti.
Vel hasıl usbden şarj etmek şimdi sıkıntı gibi gelebiliyor ama önceden de usbden şarj olmaması sıkıntıydı. :)

aynen her türlü sıkıntı olmuş :ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Eskiden bende sorun ediyordum batarya ömrünü kısaltır diye ama cfw falan yaptım 100 kere flaş atmışımdır yedeklemeler falan derken sürekki usb tak çıkar ama bi değişiklik yok li–onmuydu lityummuydu ne o pillerden olduğu için sıkıntı olmuyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...