c6-01 usb otg :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 usb otg :)
evet arkadaşlar yaklaşık bir ay önce buna benzer bikaç konu açılmıştı bazı arkadaşlarımız usb otg kablosu almayı düşündüğünü konuda belirtmişti. fakat hepiniz biliyosunuz ki kabloyu bulmak biraz zor bulanlarda 30 lira civarına almışlar. neyse ben o konuda çin den 2.40$ a şipariş ettiğimi söylemiştim. her ne kadar bazı arkadaşlarımız çin mallarının kalitesiz olduğunu savunsa da (bilip bilmeden konuşmak kolay) nihayetinde bugün itibariyle kablomu teslim almış bulunmaktayım. kalite olarak nerdeyse orjinal kablodan hiç bir farkı yok. şuan için;
-nerdeyse tamamı dolu olan 8gb flash disk
-A4tech kablosuz mouse
-usb kart okuyucu ile denedim ve sorunsuz bi şekilde çalışmakta.
almak isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olurum.(yalnız kredi kartı ve paypal hesabı fln gerekli kargo ise ücretsiz)
bikaç resim ekliyorum ama aceleyle çektiğim için pek net değiller kusura bakmayın.
ayrıca bu kablonun yanında CA-75U tv bağlntı kablosu aldım onun fiyatı da 4.43$ :)

alın bu da tv bağlantı kablosunun resmi

• Beğen
Tepkiler: calypso16 ve u_cosar

u_cosar

u_cosar

Üye
merhaba arkadaşım sende ebay.com dan mı alışveriş yaptın eğer oradan yaptıysan nasıl kargo dahil o fiyata aldığını anlatırsan sevinirim teşkkür ederim

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
ben dealextreme den aldım kargo ücreti yok. gelmesi iki haftayı geçiyo ama beklediğime değdi sonuçta :)

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Link verebilirmisin ?

slant1111

slant1111

Üye
ding dong feng jing falan yazıyo :D hayrlı olsun

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
link verebilirmisiniz?

qsaw

qsaw

Üye
hayırlı olsun be 30 tl verdim nokia shopdan aldım fakat fazla işe yaramıyor keyif işte :çay:

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun be 30 tl verdim nokia shopdan aldım fakat fazla işe yaramıyor keyif işte :çay:
saolasın dostum ama bu tür şeyler bi hastalık gibi kullanmasam da dursun bi kenarda :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
mmb7982

mmb7982

Üye
pm attım cevaplarsan sevinirim kardeşim

Jerkez38

Jerkez38

Üye
ben 15 tlye izmirden aldım @serinaga sağolsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt