denedim olmadı yada ben beceremedimphoneixle dead phone olarak flash atarsan açılır

kaç günde geldi ?bende aynısı götürdüm garanti kapsamında yaptılar.
denedim olmadı yada ben beceremedim![]()
servise gerek olmayan bi durum ama berememişin o ayrı bi konu benimde çok geldi ama hepsindede ayağa kaldırdım forumda resimli anlatımlar mevcut konuyu iyi okuyup anlayarak yapmalısın aslında çok basit benim endişem dead yaparken zamanlı power komutunu veremiyosun bende ilk başlarda onun sıkıntısını çekmiştim sonralarında işi kavrayınca basitce dead yapıyordum bi keresinde cihazım servislik olmuştu oda yüzde yüz benden kaynaklanan bilerek yaptığım bi hataydı c7 nin yazılımını zorla yükleme yapmaya kalkmıştım bir onda telefonu ayağa kaldıramadım servislik oldu daha doğrusu kvk da yapamadı telefonu istanbul teleservice yani level 1 halletmişti her cihazın yazılımı farklı kodlarla yazıldığı için birinin yazılımını bi başka modele yüklemeye kalktınmı benim gibi RPL leri gümületiyorsun bunuda öğrenmiş oldum ama sen kendi yazılımını yüklerken sorun olduda açılmadıysa o cihaz kolaylıkla ayağa kaldırılabiliyor dert etme kendine ama yinede iç durumunu bilemem benim cihaz 20 kez olsuysa azdır elektrik gitti yükleme yaparken yarıda proğram yanıt vermedi böyle durumlarla çok karşılaştım ama hepsindede kolayca ayağa diktim az önceki bahsettiğim olayın dışındakileri saygılar

ben nokia care a götürdüm yarın gel al dediaynı sorun bendede oldu güncelleme yaparken hata verdi kapandı açılmadı açma kapama tuşuna basıyorum titriyor açılmıyor aldığım yere götürdüm telefonu susturmuşsunuz dedi ve garantiye gönderdiler 10 gün sonra gelir diyorlar ne işlem yapacaklarını bilmiyorum ama garantiye gittiği kesin![]()

başlığın çok komiş ''c6-01 titriyor açılmıyor''üstünü örtmeyi denedin mi belki üşüyordur
belkide senden korktuğu için titriyordur
![]()