C6-01 titriyor açılmıyor....ACİL YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 titriyor açılmıyor....ACİL YARDIM
Arkadaşlar titriyor açılmıyor... c6-01

manyax2007

manyax2007

Üye
arkadaşım telefonuna jaf, phoenix, yada pc telefonu görüyorsa nokia software updater ile yeniden yazılım yüklemeyi dener misin. sorunun bu şekilde çözülecektir ;)

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
pc hiç tanımıyor tam açıklarmısın

soonticc

Üye
hocam senin yapabileceğin bişey yok nokia care noktasına götür 2 saatte sana yeni yazılım atarlar. Benim n8de öyle olmuştu. telefona phoneixle flash atarken oldu galiba..

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
aynen kardeşim phoenixle yazılım atarken oldu onlar yazılım atarken bi sorun olurmu yoksa direk atıp verirlermi ?

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
yani bana sorun cıkarırlarmı ?

germir

germir

Üye
phoneixle dead phone olarak flash atarsan açılır

soonticc

Üye
telefon 0 olarak geri dönüyo resmen tüm bilgilerin gidiyo

soonticc

Üye
bende aynısı götürdüm garanti kapsamında yaptılar.

by*cambaz

Üye
geçmiş olsun

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
kaç günde gelir telefonum..

man20

man20

Üye
başlığın çok komiş ''c6-01 titriyor açılmıyor'' :D üstünü örtmeyi denedin mi belki üşüyordur :D belkide senden korktuğu için titriyordur :D

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
kaç günde gelir arkadaşım :d

germir

germir

Üye
denedim olmadı yada ben beceremedim :D

servise gerek olmayan bi durum ama berememişin o ayrı bi konu benimde çok geldi ama hepsindede ayağa kaldırdım forumda resimli anlatımlar mevcut konuyu iyi okuyup anlayarak yapmalısın aslında çok basit benim endişem dead yaparken zamanlı power komutunu veremiyosun bende ilk başlarda onun sıkıntısını çekmiştim sonralarında işi kavrayınca basitce dead yapıyordum bi keresinde cihazım servislik olmuştu oda yüzde yüz benden kaynaklanan bilerek yaptığım bi hataydı c7 nin yazılımını zorla yükleme yapmaya kalkmıştım bir onda telefonu ayağa kaldıramadım servislik oldu daha doğrusu kvk da yapamadı telefonu istanbul teleservice yani level 1 halletmişti her cihazın yazılımı farklı kodlarla yazıldığı için birinin yazılımını bi başka modele yüklemeye kalktınmı benim gibi RPL leri gümületiyorsun bunuda öğrenmiş oldum ama sen kendi yazılımını yüklerken sorun olduda açılmadıysa o cihaz kolaylıkla ayağa kaldırılabiliyor dert etme kendine ama yinede iç durumunu bilemem benim cihaz 20 kez olsuysa azdır elektrik gitti yükleme yaparken yarıda proğram yanıt vermedi böyle durumlarla çok karşılaştım ama hepsindede kolayca ayağa diktim az önceki bahsettiğim olayın dışındakileri saygılar

huso1905

huso1905

Üye
aynı sorun bendede oldu güncelleme yaparken hata verdi kapandı açılmadı açma kapama tuşuna basıyorum titriyor açılmıyor aldığım yere götürdüm telefonu susturmuşsunuz dedi ve garantiye gönderdiler 10 gün sonra gelir diyorlar ne işlem yapacaklarını bilmiyorum ama garantiye gittiği kesin :D

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
servise gerek olmayan bi durum ama berememişin o ayrı bi konu benimde çok geldi ama hepsindede ayağa kaldırdım forumda resimli anlatımlar mevcut konuyu iyi okuyup anlayarak yapmalısın aslında çok basit benim endişem dead yaparken zamanlı power komutunu veremiyosun bende ilk başlarda onun sıkıntısını çekmiştim sonralarında işi kavrayınca basitce dead yapıyordum bi keresinde cihazım servislik olmuştu oda yüzde yüz benden kaynaklanan bilerek yaptığım bi hataydı c7 nin yazılımını zorla yükleme yapmaya kalkmıştım bir onda telefonu ayağa kaldıramadım servislik oldu daha doğrusu kvk da yapamadı telefonu istanbul teleservice yani level 1 halletmişti her cihazın yazılımı farklı kodlarla yazıldığı için birinin yazılımını bi başka modele yüklemeye kalktınmı benim gibi RPL leri gümületiyorsun bunuda öğrenmiş oldum ama sen kendi yazılımını yüklerken sorun olduda açılmadıysa o cihaz kolaylıkla ayağa kaldırılabiliyor dert etme kendine ama yinede iç durumunu bilemem benim cihaz 20 kez olsuysa azdır elektrik gitti yükleme yaparken yarıda proğram yanıt vermedi böyle durumlarla çok karşılaştım ama hepsindede kolayca ayağa diktim az önceki bahsettiğim olayın dışındakileri saygılar

Aslında bu yazılım işlerinden anlarım daha oncede 5800 kullanıyodum onu herturlu diriltiyodum ama bunda yapamadım atmaya kalktıgım cfw RM-601 miydi acaba :S ama verdim servise dün bugun gidip alcam :)

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bendede oldu güncelleme yaparken hata verdi kapandı açılmadı açma kapama tuşuna basıyorum titriyor açılmıyor aldığım yere götürdüm telefonu susturmuşsunuz dedi ve garantiye gönderdiler 10 gün sonra gelir diyorlar ne işlem yapacaklarını bilmiyorum ama garantiye gittiği kesin :D
ben nokia care a götürdüm yarın gel al dedi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt