c6-01 tema sorunum var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The_Eyup

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 tema sorunum var
arkadaşlar telefonu fabrika ayarlarına yükledim bir kez sonra tema yükledigimde mesela ana meni arkası siyah bölüm bazı temalarda hani orası şeffaf
veya kırmızı temana göre degişiyor işte öyle temalar kullanabiliyordum ama şimdi sadece giriş ve arama yeri yükledigim temaya göre ana menü arkası felan arka plan hep siyah kalıyor hangi temayı kullanırsam kullanıyım bi yardım edin nasıl çözebilirim bu sorunu hangi temayı yüklersem yükleyeyim hep siyah kalıyor gıcık etti tema efekleri açık telefon hackli c6-01 için olan telefon effecktleride yüklü onlar çalışıyor

The_Eyup

Üye
    Konu Sahibi
yardım edebilecek kimse yokmu ??

serecans

serecans

Üye
ana menüde seçenekler duvar kağıdını değiştir varsatılan yap bakalım oluyomu

The_Eyup

Üye
    Konu Sahibi
anlamadın sanırım duvar kagıdını kullanabiliyorum hangi temayı yüklersem yükleyeyim arka plan hep siyah kalıyor mesela bak

bu buna benzer birçok tema denedim bunda menü gri mesela ama bende hep siyah kalıyor şeffaf saydam felan olmuor tema efecktleri açık

TheMadness

TheMadness

Üye
Temadan kaynaklanıyor.

----------Eklendi @ 18:12:09 ---------- Yazıldı @ 18:11:52 ----------

Başka tema yükle düzelir.

The_Eyup

Üye
    Konu Sahibi
nerdeyse 10 dan fazla tema yükledim olmuyor hep siyah kalıyor arka taraf arama yeri seçenekler bölümü felan tema ile degişiyor ama resimde gösterdigim yer hep siyah resimdeki temayıda denedim yine siyah

TheMadness

TheMadness

Üye
nerdeyse 10 dan fazla tema yükledim olmuyor hep siyah kalıyor arka taraf arama yeri seçenekler bölümü felan tema ile degişiyor ama resimde gösterdigim yer hep siyah resimdeki temayıda denedim yine siyah

Anna'da şeffaf mıydı? Unutmuşum belle kullana kullana

The_Eyup

Üye
    Konu Sahibi
şu an anna şeffaftı yani sorun yoktu telafon ayarlarını yani fabrika ayarlarına bir kez yükledim böyle oldu herhangi bir temada bundada mesela arama menüsü klavye ler felan yükledigim temaya göre degişiyor ama ana menü hep sabit siyah kalıyor böyle

SilentOne

SilentOne

Üye
kardeşim ozmn hard format atamyı dene ozamn düzelebilir

semad44

Üye
eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...