C6-01 Telefon Hafızasını komple silme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
redline2525

redline2525

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Telefon Hafızasını komple silme
Arkadaşlar ben belleyi yükledikten sonra telefon cıvıttı soft+hard format atmama rağmen telefon kendine gelemedi ben telefon hafızasını tamemen silmek istiyorum belleyi yeniden yükleyeceğim ama bu güncelleme şeklinde olmayacak telefonda hiçbir bilgi de kalmayacağı için bu yüklemeyi nasıl yaparım naviden yükleyebilirmiyim tabi öncelikle telefon hafızasını nasıl sıfırlayabilirim yardımlarınız için şimdiden sağolun

V/RS

V/RS

Üye
ilk önce hard format at sonra telefonu phoenix ile flash la düzelecektir

slant1111

slant1111

Üye
flash atacaksın phoenix ile

sublieutenant

sublieutenant

Üye
komple silemezsin arkadaşım, flaşı attıktan sonra hard format at yeter :D

TheMadness

TheMadness

Üye
hard at e yi biçimlendir yeter... diğer sürücü salt okunur zaten...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
flash atınca ne oluyor o zaman silinmiyorsa? :D

sistem çalışırken silemezsin demiştim ben.. dikkat edersen soft formatta bile kapanıp açılıyor telefon..:oke:
birde arkadaş flaşla derken belleyi flaşlamanı kastediyordu :D

redline2525

redline2525

Üye
    Konu Sahibi
sistem çalışırken silemezsin demiştim ben.. dikkat edersen soft formatta bile kapanıp açılıyor telefon..:oke:
birde arkadaş flaşla derken belleyi flaşlamanı kastediyordu :D
ben sistem çalışırken dememeiştim zaten :) benim sorum telefona flah atınca dediğim gibi hafıza tamamen silenecekmi ve silinirse belleyi nasıl yükleyebilirim

TheMadness

TheMadness

Üye
ben sistem çalışırken dememeiştim zaten :) benim sorum telefona flah atınca dediğim gibi hafıza tamamen silenecekmi ve silinirse belleyi nasıl yükleyebilirim

benim yöntemi yap. Zaten asıl dosyalar z de ve üzerine yazılamaz. C uçarsa ordan dosyaları kullanıyor. Normaldede öyle.

redline2525

redline2525

Üye
    Konu Sahibi
TheMadness

TheMadness

Üye
flash atacaksın o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt