C6-01 T9 mesaj yazarken mesaj ekranı gidiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 T9 mesaj yazarken mesaj ekranı gidiyor?
t9 ile mesaj yazarken mesaj ekranından atıyo kendi kendine menüye yada mesaj seçeneklerine dönüyo telefon. diğer türlü mesaj yazmak işkence geliyo. bunun için ne yapmam gerekiyo acil bilgilendirme olursa çok çok sevinirim. rica etsem yardımcı olur musunuz.!?Bu arada soft format attım ama düzeliyor bi süre sonra tekrar oluyo..

u_cosar

u_cosar

Üye
Telefonu fabrika ayarlarına döndür derim

colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
öyle yapmak kesin çözüm olmaz ki ama tekrarlanır yeniden öyle değil mi?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Arkadaslar sorunlari tetayli telefon modelinden versiyonuna kadar yazarak anlatirsaniz belki kesin cozum bulabiliriz.

ersin146

ersin146

Üye
t9 ile mesaj yazarken mesaj ekranından atıyo kendi kendine menüye yada mesaj seçeneklerine dönüyo telefon. diğer türlü mesaj yazmak işkence geliyo. bunun için ne yapmam gerekiyo acil bilgilendirme olursa çok çok sevinirim. rica etsem yardımcı olur musunuz.!?Bu arada soft format attım ama düzeliyor bi süre sonra tekrar oluyo..
Arkadaşım telefonu aldığımda aynı sorunu ben de yaşamıştım, hatta dikkat etmiştim özellikle mesajda bazı eklerden sonra kapatıyordu. Götürüp nokia shop'a verdim telefonu yazılımı tekrar yükleyeceklerini söylediler ve yaptılar ondan sonra sorunum kalmadı. Sen de telefonu aldığın yere götür yaptır derim en garantisi :)

• Beğen
Tepkiler: colarap
colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım telefonu aldığımda aynı sorunu ben de yaşamıştım, hatta dikkat etmiştim özellikle mesajda bazı eklerden sonra kapatıyordu. Götürüp nokia shop'a verdim telefonu yazılımı tekrar yükleyeceklerini söylediler ve yaptılar ondan sonra sorunum kalmadı. Sen de telefonu aldığın yere götür yaptır derim en garantisi :)
sağol dostum bu gidişle öyle olacak gibi görünüyor zaten.

Özelliklere gelince ;
Sürüm: PR1.0
Yazılım sürümü: 012.006
Model: c601
Tür: RM-718

salihk

salihk

Emekli Yönetici
sağol dostum bu gidişle öyle olacak gibi görünüyor zaten.

Özelliklere gelince ;
Sürüm: PR1.0
Yazılım sürümü: 012.006
Model: c601
Tür: RM-718
bence sen telefonun yazılımını Güncellersen hiçbir sorunun kalmıyagını sana söylüyorum.
menü / uygulamalar / cihaz güncellemeler Telefonu wifi aracılıgı ile telefon yazılımını güncelle. Yanlız güncelemeyi yaparken batarya dikkat et tek dişle yapma Dolu iken güncele işlemini yap.

colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
bence sen telefonun yazılımını Güncellersen hiçbir sorunun kalmıyagını sana söylüyorum.
menü / uygulamalar / cihaz güncellemeler Telefonu wifi aracılıgı ile telefon yazılımını güncelle. Yanlız güncelemeyi yaparken batarya dikkat et tek dişle yapma Dolu iken güncele işlemini yap.

ama öyle de annaya geçer ben annayı istemiyorum :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...