Arkadaşlar BELLE Mesaj İçerik sorunu C6-01

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak1710

burak1710

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar BELLE Mesaj İçerik sorunu C6-01
arkadaşlar c6-01 belle kullanıyorum bana gelen mesajların içeriği alttaki resimdeki gibi gözüküyor eskiden kapatığ açtığımda düzeliyordu ama şimdi düzelmiyor.

telefona flash veya format atmadan çözümü hakkında bilgisi olan var mı ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​mms mesajı gibi duruyor ama bilemedim..mms ayarların tamam mı

burak1710

burak1710

Üye
    Konu Sahibi
evet o mmsdi ama normal smslerde de aynı sorun var malesef

ayarlarım tam operatör kaynaklı da değil

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​arkadaş ben tam sorununu anlamadım..yukarıda bluetooth yazıyor.sen bu mms mesajıydı diyorsun :)

burak1710

burak1710

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bak şimdi olay şu o bilgisayardan attığım dosyadı normal mesajda orda 6 yazan yerde bluetooth yazması lazım gelen dosyanın adı zaman ise sağ alt köşede olması resimdeki gibi ama bazen yukarıda gibi oluyor ve kalıyor mesaj türü farketmiyor umarım anlatabilmişimdir.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
arka arkaya birkaç tane dosya mi yolluyorsun bluetoothdan acaba? Sıralama yapabilir çünkü ilkinden sonra.başıma hiç gelmedi deneme yanılma yapıyoruz :)

burak1710

burak1710

Üye
    Konu Sahibi
yok yok kardeşim mesaj geldikten sonra aldım görüntüyü benim attığım mesajlarda o şekilde gözüküyor. ama mesajları klasöre girdin mi görüyorum (gelen kutusu & Gönderilen öğeler)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​bi soft format atmayı dene istersen telefon yedeğini alıp.

burak1710

burak1710

Üye
    Konu Sahibi
dediğini daha önce de yaptım düzeldi ama tekrar belli bir süre geçince sorun ortaya çıktı sebebini merak ediyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​valla kardeşim enteresan bir sorun.hiç başıma gelmediği için de yorum yapamıyorum.başka arkadaşlar da ilgilensin bakalım.

burak1710

burak1710

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim ilgin için :)

şuan düzeldi kullanıyoruz bakalım galba bir bende oluyor bu sorun

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
cfw kullanıyorsun sanırım belki onda bi sorun da olabilir..benim cfwyi deneyebilirsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt