selam;
arkadaşlar ben güncellemeyi yaptım... c6-01 kullanıyorum...
ancak oyunlar klasörü yok oldu, yüklü oyunlarımı bulamıyorum... acil yardım lütfen...
yaa arkadaşlar pc bozuk baska yere gittim komsuya sansa onlarınkide tamire gitmiş simdi dinazorların döneminden kalma bi laptop buldum onla güncelliyorum yalnz bi sıkıntı oldu ilk yükle dedigimde 318 mb yazıyordu sonra internet gitti kaldı öyle tekrar yukleme yaptım bu sefer 286 mb yazıyordu bu sefer internet gitmedi ama hata verdi suite sonra yne duzeldi simdi 280 mb yazıyo 33 mb indirdi kalanıda indiriyo yuklendiginde sıkıntı cıkarmaz dimi yüklenirse tabi
selam;
arkadaşlar ben güncellemeyi yaptım... c6-01 kullanıyorum...
ancak oyunlar klasörü yok oldu, yüklü oyunlarımı bulamıyorum... acil yardım lütfen...
Daha önceki güncelleme herkesle aynı şekilde telefonuma gelmişti ama bu güncellemeye hala kavuşabilmiş değilim.. yani güncelleme yok
Belle geldi demeyin bende gelmeyen bir sürü telefon varmış... tam olarak güncelleme sunulmuş değil...
arkadaşlar gelmeyenler suiteyi kaldırıp tekrar kursun geliyor ben belleyi kurarken net gitti kurulmadı bi dahada cıkmadı sildim tekrar yukledim buldu bazı arkadaslarda cıkmamıs onlarda silip kurmuş cıkmıs belle
Ya arkadaslar bende guncellemeyı ındırdı sora yedekleme kısmına geldı herseyı yedekledı ama 3. asamaya gecmedı mesajlar bölumu yedeklenemedı dıyo tekrar teli resetlıyo bıdaha yedekleme yapıyo önce okey isareti cıkıyo sonra sarı işaretle hata werıyo deli etti beni nası yapcam bunu ben :/ :/ YARDM LÜTFENN !!
Ya arkadaslar bende guncellemeyı ındırdı sora yedekleme kısmına geldı herseyı yedekledı ama 3. asamaya gecmedı mesajlar bölumu yedeklenemedı dıyo tekrar teli resetlıyo bıdaha yedekleme yapıyo önce okey isareti cıkıyo sonra sarı işaretle hata werıyo deli etti beni nası yapcam bunu ben :/ :/ YARDM LÜTFENN !!