Süleyman Üye Orochi' Alıntı: sağol mesut abi bende maraştayım birgün takılalım - - - Eklendi - - - arkadaşlar telefonu vermedim garantiye yeni belle güncellemesi çıktı onu deneyeceğim olmassa bimeks'e garantiye veririm artık ne demeliyim sizce garantiye ? Genişletmek için tıkla ... gidipte garantiye belleden annaya geçmek istedim telefon bozuldu deme belle yükledim telefon açılmadı dersen daha iyi olur
Orochi' Alıntı: sağol mesut abi bende maraştayım birgün takılalım - - - Eklendi - - - arkadaşlar telefonu vermedim garantiye yeni belle güncellemesi çıktı onu deneyeceğim olmassa bimeks'e garantiye veririm artık ne demeliyim sizce garantiye ? Genişletmek için tıkla ... gidipte garantiye belleden annaya geçmek istedim telefon bozuldu deme belle yükledim telefon açılmadı dersen daha iyi olur
Atacan- Üye sülümandönmez' Alıntı: gidipte garantiye belleden annaya geçmek istedim telefon bozuldu deme belle yükledim telefon açılmadı dersen daha iyi olur Genişletmek için tıkla ... Daha iyi olmaz Yalan Söylemiş olur - - - Eklendi - - - ...Orochi...' Alıntı: takılıyorum Artık Androiddeyim Symbian Bir yere kadar devir Android Devri Bu konuyu gördüm gezinirken senin mesajı görünce yazayım dedim Genişletmek için tıkla ... İyi yapmışın Nicin Hayırlı olsun. Androide bişeyler yapıyormusun peki Rom Felan Filan
sülümandönmez' Alıntı: gidipte garantiye belleden annaya geçmek istedim telefon bozuldu deme belle yükledim telefon açılmadı dersen daha iyi olur Genişletmek için tıkla ... Daha iyi olmaz Yalan Söylemiş olur - - - Eklendi - - - ...Orochi...' Alıntı: takılıyorum Artık Androiddeyim Symbian Bir yere kadar devir Android Devri Bu konuyu gördüm gezinirken senin mesajı görünce yazayım dedim Genişletmek için tıkla ... İyi yapmışın Nicin Hayırlı olsun. Androide bişeyler yapıyormusun peki Rom Felan Filan
Süleyman Üye Atacan-' Alıntı: Daha iyi olmaz Yalan Söylemiş olur Genişletmek için tıkla ... onu bende biliyom fakat diğer türlü söylesede garanti dışı bırakabilirler. Ne de olsa kullanıcı hatası
Atacan-' Alıntı: Daha iyi olmaz Yalan Söylemiş olur Genişletmek için tıkla ... onu bende biliyom fakat diğer türlü söylesede garanti dışı bırakabilirler. Ne de olsa kullanıcı hatası