C6-01 sorun var. Yardım lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akrep_81

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 sorun var. Yardım lütfen.
Bir arkadaşımın c6-01 telefonu sürekli usb kablosunu takın diye uyarı veriyor. Neden olabilir. Bilenler lütfen yardımcı olsunlar

_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
Bir arkadaşımın c6-01 telefonu sürekli usb kablosunu takın diye uyarı veriyor. Neden olabilir. Bilenler lütfen yardımcı olsunlar

yarım kalan veya hatalı kurulan program olabilir nokia suite ile pc ye bağla güncellemeleri denetle. Destek yazılımını yüklesin suite. Sorun gecmezse güncelleme denetlenen yerde yazılımı yeniden yükle seçeneğine gir ve sistemi yeniden kur. Büyük ihtimalle yazılımsal

CABBAR

CABBAR

Üye
Merhaba. Aynı sorun bende de var. Sürekli usb kablosunu takın yazıyor ekranda. Ne yapabileceğimi bilen varsa yardım edebilir mi? Teşekkürler...

backwater

backwater

Üye
flash atmayı deneyin

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
flasha gerek yok usb tak pc bağla suitede destek yazılımı yüklesin düzelir olmadı yazılımı yeniden yükle düzelir

backwater

backwater

Üye
suitten yazılım yükleyince düzelme olmuyor bencce suitten yüklerse sorun devam eder flash kesin çözüm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Telefona format atacaksın, daha sonra suite ile yazılım tekrar yükle düzelir...

CABBAR

CABBAR

Üye
anna'da aynı sorun vardı güncelleme ile belle'ye geçtim bi süre hiçbir sıkıntı olmadı. Sonra tekrar usb kablosunu takın uyarısı gelmeye başladı. Tekrar mı format atayım ?

uğur e

uğur e

Üye
her bokada flash dmeyn ya

'Sefer

'Sefer

Üye
Nokia Suite'in sürekli usb'yi yeniden bağla demesinin çözümü şudur arkadaşlar; bilgisayarı açarken başlayan ne kadar program varsa hepsini iptal edin sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve nokia suite'i çalıştırıp yazılımınızı yeniden yükleyin, şuan yaşadığınız sorunu bir çok kez yaşadım ve bunu bulana kadar kafayı sıyıracaktım

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
CABBAR

CABBAR

Üye
teşekkürler 'Sefer deneyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt