c6-01 silikon kılıf alacağım cakma alsam olur mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 silikon kılıf alacağım cakma alsam olur mu?
ben 5 tlye aldığım içine koyup çıkarılarak kullanılan kılıf almıştım telefonun sol parlak bölümünün siyah çerçeveyle birleşim yarinde ufak soyulmalar oluşmaya başlamış silikon kılıf almaya karar verdim fiyatları önemli mi yoksa 5tl lik alsam telefona zarar verir mi?

djsalih91

djsalih91

Üye
ben aldım silikon kılıf ve 1 aydır kullanıyorum hiç bi sorun çıkarmadı çok yararlı teli çizikten darbeden koruyor 5 tlye aldım

AhmeTR95

AhmeTR95

Üye
Valla ben telefonu alırken 20 TL bayıldım nokia nın orjinal silikon kılıfını aldım 1 milyarlık aleti koruyorum 20 liranın hesabınımı yapıcam, ama şöle i sorunum var silikon kaygan değil yani cepden çıkarıp yerine koyarken uğraştırıyor... :)

atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
ekranı bir yere vurusam diye ceptayken kapaklı aldım kullanımı zor ama cebimi normal kılıftan fazla rahatsız etmiyor

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
delikli silikon kılıf (sert değil yumuşaklardandı) kullanıyordum ve telefonun arka kısmı toz içinde oluyordu
geçen ekran kilidinin ordan kırıldı ve ben de yenisini almaya gittim
telefoncuya bir aydır kullandığımı söyleyince şaşırdı bunlardan haftada bir alan müşterilerim var dedi gerçekten de çok çabuk kırılıyorlar özellikle soğuklarda fazla hassaslar
bana SGP kapak önerdi başta garip geldi ama 2 aydır kullanıyorum gayet rahat ve telefon daha hafif gibi geliyor arka kısım bütün olduğundan toz olayı falan az oluyor
önde de ekran jelatini var zaten
denemenizi tavsiye ederim
bu linktekine benzer bir kapak

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Orjinal kaliteli bir şey olsun diyorsan mediamarkt da 10 tlye orjinal kılıfları bulabilirsin dostum ...

atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
ben önceki mesajda belirtmiştim hiç okumuyonuz :D

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Kılıf almam asla telefona. Çizilirse gider kasayı değiştiririm. Görsellik herşey benim için. c6-01 Silver var. Ne güzel tasarımı var bozamam hiç.
Soruna gelirsek. Orjinal al bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt