c6-01 sağlamlığı birkez daha onaylandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 sağlamlığı birkez daha onaylandı
beyler akşam saat 8 gibi telefonumu 2 kattan betona düşürdüm ve telefonda hiç bir şey yok çok şaşırdım ve sevindim telefonda bir tane bile sorun yok nokiaya bu konuda tebrik mesajı gonderdim ürünleriniz çok sağlam yaptığınız için diye ve aksine telefon yere düşütqünden beri çok hızlı çalışmaya başladı :)))))

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
bende 5800ımı mı düşürsem ne yapsam belki biraz hızlanır :ehe:

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
yok sakın ole birşey denemede ama telefon harbi sağlanmıs onu öğrendim :;)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
n85te çok sağlamdır

AHMED...

AHMED...

Üye
bende 5800 varken bi düşürdüm telefonu kapak bi yerde batarya bi yerde telefon üç metre sürüklendi :D tamam dedim o iş bitti düştüğu yerden almayacaktım nerdeyse :d: bi baktım hiç birşey olmamış çok şaşırmıştım :D

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
bnim 5800 varken arabanın altında kaldı 40 ını okutmustum :D

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
dene ozamn uçuşa geçerse haber ver :D

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Metal kasa. Olsun sağlam artık. Bende cebimden düşürüorm evde hep.

mission01

mission01

Üye
nokia sağlamlıkta iyi ama yazılımlarda pinti bi belle için millete neler cektırdıler:)

bozkurt95

Üye
benim de c6 01 var 2.kattan aşağı merdiven dairesine düştü hiç birşey olmadı

esatgelmedi

Üye
bende n8 i anıtkabirin taş zeminine düşürdüm yaklaşık 1.5 m mesafeden üstteki plastik kısmı hafif ezildi. onun dışında bir çizik bile olmadı. ama hanımın küpelerinden iki tane kılcal çizik oldu hala nasıl olduğunu anlamış değilim. taşta çizilmedi küpede çizildi.:vur ama sağlamlık konusunda parasını gerçekten hakkediyor.:good:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
doğrudur sakınılan göze çöp batar kollamazsın bişey olmaz,kollarsın başına gelmeyen kalmaz

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
:d :d

blackcemre

Üye
Ama ekranı kırılması lazım ekran cam çünkü.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
normal cam degıl arkadaşım cizilmeye ve darbeye dayanıklı bir bakımdan esnek cam

covar

covar

Üye
beyler akşam saat 8 gibi telefonumu 2 kattan betona düşürdüm ve telefonda hiç bir şey yok çok şaşırdım ve sevindim telefonda bir tane bile sorun yok nokiaya bu konuda tebrik mesajı gonderdim ürünleriniz çok sağlam yaptığınız için diye ve aksine telefon yere düşütqünden beri çok hızlı çalışmaya başladı :)))))

dostum bende elimde uğraşırken telefon ile arkadaşım koluma vurdu hızlıca telefon duvara cakıldı valla bi cizik bile olmadı telefonda cokda sert carptı duvara samsung olsa parcalanmşıtı kanaatindeim nokia sağlamlığı önem veriyo cok arabanın altına takoz olarakta kullanılır cinsten :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ey gidi günler 3210'umun başına gelmeyen kalmamıştı genede banamısın demıyor'du sağlamlıgına diyecek yok nokianın c6 01'im dahada sağlam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt