c6-01 RM-601 belle navifirm :)

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​valla merak ettim sen sorduruver gene :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ne kadar şans var sizde . Rm değişik olunca yükleyemiyorsunuz nokianın adiliği. Fakat jest olsun diye orjinali ilk size çıkarırlar , ne dersiniz ?

SilentOne

SilentOne

Üye
allah derim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sanmam ilk önce amiral N8 den başlarlar

SilentOne

SilentOne

Üye
n8 e7 x7 c7 c6-01 nokia 500 die gider güncelleme ama herkeze aynı anda çıkıyor o ayrı anna tr ilk c6-01 e çıkmıştı :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ya ben böyle saçmalık görmedim N8 e amiral diyorlar çok satıyor diye ama ayrımcılık bu C7 , C6-01 de çok satmıyor mu ?? Saçma sapan Nokia işleri bir daha Nokia alınmaz telefon ayrımcılığı yapıyor her şey ilk N8 ' e çıkıyor biz üvey miyiz ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
amiral mantığı ''en pahalı''mı demek acaba..çünkü özellik olarak da c7 ve c6-01 den pek farkı yok N8 in..işlemci ve ram aynı en azından

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
amiral mantığı ''en pahalı''mı demek acaba..çünkü özellik olarak da c7 ve c6-01 den pek farkı yok N8 in..işlemci ve ram aynı en azından
12 Mp Zenon Flaşlı kamera olunca amiral diye geçer tabi :D

Dostnametr

Üye
Tüm özellikleri barından telefon amiral gemisidir.

Büyük ekran + 12 mp kamera + HDMI + Downgrade + Oto focus bunların hepsini bir arada toplayan başka nokia olmadığı için N8 amiral gemisidir.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
gönüllerin amirali de c6-01 :)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Tüm özellikleri barından telefon amiral gemisidir.

Büyük ekran + 12 mp kamera + HDMI + Downgrade + Oto focus bunların hepsini bir arada toplayan başka nokia olmadığı için N8 amiral gemisidir.
Otomatik odaklama yok,hata olmasında :D

semih3408

semih3408

Üye
n8'de otofokus var dostum :)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye

Dostnametr

Üye

Yok dediysem yok,kendi elimle denemiştim dokunduğun yeri netlemiyor,20 cm'den yakın yerleri çekmek zulüm.

Al burda yazıyor olduğu.
Yok dediysem yok demekle olmuyor.Elimle denedim diyorsun ben aylarca n8 kullandım.Hadi ben yalan söylüyorum nokianın sitesidemi yalan söylüyor ?
Al sana bunda videosu.720p yap izle de 20 cm yakından nasıl çektiğini gör.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye

Al burda yazıyor olduğu.
Yok dediysem yok demekle olmuyor.Elimle denedim diyorsun ben aylarca n8 kullandım.Hadi ben yalan söylüyorum nokianın sitesidemi yalan söylüyor ?
Al sana bunda videosu.720p yap izle de 20 cm yakından nasıl çektiğini gör.

Otamatik netleme dediğim dokunduğun yeri netlemesi özelliği,Dokunduğu yeri netlemiyor nokta

SilentOne

SilentOne

Üye
otsmatik odaklama omu oluyor bnde foto karesin olduqu alanı netliyo die biliyorum

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
otsmatik odaklama omu oluyor bnde foto karesin olduqu alanı netliyo die biliyorum
Anlatayım,Diyelim sen kapının fotoğrafını çekiyorsun,Kapının kolu daha net olsun istedin telefonun üzerinde kapı kolunun oraya tıkladığın zaman orası netleşiyor,N8'de denedim ama yoktu bu bahsettiğim durum.

Dostnametr

Üye

Otamatik netleme dediğim dokunduğun yeri netlemesi özelliği,Dokunduğu yeri netlemiyor nokta

Yahu o oto focus mu ? O zaman dokunmatiklerden önce oto focus diye birşey yoktu demeye gelir senin ki çünkü tuşlu tellerde nereye tıklayacaksın ?
N8 de oto focus vardır senin dediğin oto focus değildir.Oto focus kamera tuşuna yarım bastığında kamera kadrajında kalan yerlerin netlenmesidir.

Üst Alt