c6-01 RM-601 belle navifirm :)

Sponsorlu Bağlantılar

okitox

okitox

Üye
bu dosyalardan italya veya çin olanlarını indirebilen olduysa yollasın arkadaşlar dailymobile'dan cfw yapanlarla konuştum dosyalar varsa kolay iş diyorlar...

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
bu dosyalardan italya veya çin olanlarını indirebilen olduysa yollasın arkadaşlar dailymobile'dan cfw yapanlarla konuştum dosyalar varsa kolay iş diyorlar...
indirdim diyen arkadaş dosyayı yolladı 4mb lık bişiy indirmiş keşke resim çekeceğine dosyayı indirseydi. ama sağlık olsun. ayrıca senin o diğer forumdaki arkadaşlarından biri nokia arayıp firmware lerin kullanılabilir olup olmadıklarını sormuş ve belle nin belki 1 ocaktan itibaren indirilebilir olabileceğini öğrenmiş. 5 gün daha bekleyip neler olacağını görelim falan demiş.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce yalan onu diyimde nokia subatta diyipte ocakta indirmeye sunmaz

mesut1979

Üye
gelmez arkadaslar bosuna beklemeyin navifirmede ovi ye geldigi anda navifirmdede yayinlanir ayni annada oldugu gibi

AHMED...

AHMED...

Üye
arkadaşlar bi belle rüzgarı aldı kaptırdı bizi gelecek belle nin anna dan daha yavaş bi yazılım olmayacağı ne mağlum hadi telefon şimdikin den daha bi yavaş hal kazanırsa ne yapacağız

SilentOne

SilentOne

Üye
şaka yapıyon heralde n8 ve c7 kullanıcılarına sor bakalım yavaşmıymış

AHMED...

AHMED...

Üye
bilmediğimizden soruyoruz herhalde şaka yaptığımız dan değil

duman61

duman61

Üye
Teknosada nokia 700 belleyi inceledim gayet güzel tabi c6 da nasıl olacağını bilemeyiz biri 1 ghz diğeri 680 mhz :)

SilentOne

SilentOne

Üye
sana sunu diyem n8 de ve c7 de nasılsa belle c6-01 dede aynı

turkmen619

Üye
arkadaşlar rm-601 mi daha iyi rm-718 mi anlamadım yha ?

okitox

okitox

Üye
c6-01 için rm-601 e 25.008 güncellemesi görünüyor navide. bu sefer kesin galiba bellenin gelişi :) şubatta yani...

AHMED...

AHMED...

Üye
Gözünüz aydın o zaman

duman61

duman61

Üye
Bekle babam bekle. Neyse sabrın sonu selamettir beyler :)

cyber

cyber

Üye
sabreden derviş muradına eremeden gebermiş :)

SilentOne

SilentOne

Üye
sabır sabır:D o değilde sabrinin barçaya attığı arıyordum nereye geldim ya :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Biri benim sözümü mü söyledi? :)

Üst Alt