c6-01 RM-601 belle navifirm :)

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 RM-601 belle navifirm :)
arkadaşlar resim bizzat kendi bilgisayarımdandır. ama henüz varyantlar boş.

NOT: zor durumda kalmamanız açısından izinsiz (ç)alıntı yapıp başka forumlarda paylaşmayınız...

• Beğen
Tepkiler: Tuba ve Kurtuluş40

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
N8 lerde öyle bir durum var ama sonrası yok menü oraya kadar gidiyor. bir siz kaldınız size verseler de sizde belle li olsanız :sarıl:

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
N8 lerde öyle bir durum var ama sonrası yok menü oraya kadar gidiyor. bir siz kaldınız size verseler de sizde belle li olsanız :sarıl:
haklısın ama en azından son günlerde c6-01 için bir hareketlenme söz konusu daha 3 gün önceye kadar millet c6-01 e belle gelecek mi diye soruyodu.

qsaw

qsaw

Üye
benim rm 718

Febris

Febris

Üye
rm 718 e rm 601 yazılımı kurmuştum 718 e geri donemedim bi kere :D servise verdim yaptılar ama belle gelirse kesin kurarım ingilizce olsada sorun olmaz :D

qsaw

qsaw

Üye
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Hadi yine iyisiniz...

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
nedir bu rm olayı?
bölgeye göre değiştiklerine göre tahminimce cihazın satıldığı bölgedeki şebeke altyapısına göre yazılımın ayarlanması gibi bişiy. ayrıca RM-601 genellikle uzak doğu ülkelerinin dil paketini içeriyo.

qsaw

qsaw

Üye
bölgeye göre değiştiklerine göre tahminimce cihazın satıldığı bölgedeki şebeke altyapısına göre yazılımın ayarlanması gibi bişiy. ayrıca RM-601 genellikle uzak doğu ülkelerinin dil paketini içeriyo.
:hmmm Bende Araştırıyorum Konuma Ekleyeceğim sonra yeni konu felan açarlar nedir bu diye :d: Forum Kalabalık olmasın :D

• Beğen
Tepkiler: n000k
hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm Bende Araştırıyorum Konuma Ekleyeceğim sonra yeni konu felan açarlar nedir bu diye :d: Forum Kalabalık olmasın :D
heralde bnm cümlemi eklersen adımı da yazarsın oraya dmi? :naughty:

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
N8 de de böyle olmuştu illaki bilgisayarına kaydeden olmuştur eğer koydularsa.

okitox

okitox

Üye
Vay Vay sonunda nokia bizi de gördü haa :)

omer.1310

omer.1310

Üye
orjinal belle ilk c6-01 e gelse ne güzel olur ya :) o kadar bekledik böyle bi güzellik yapsın nokia :D:D yada yok yok çıksında bi an önce nasıl çıkarsa çıksın :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
orjinal belle ilk c6-01 e gelse ne güzel olur ya :) o kadar bekledik böyle bi güzellik yapsın nokia :D:D yada yok yok çıksında bi an önce nasıl çıkarsa çıksın :)
kalp atışımı sırtımda hissetmeye başladım:D

cyber

cyber

Üye
Belle herkese aynı anda gelcek herhalde bu da onun hazırlığı

Takipçi Satın Al

Üst Alt