c6 01 Ram

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saberus

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 Ram
Telefon rami 256 mb benim kullanabildiğim maxsimum sınır 150 mb bu normalmidir Şimdiden teşekkürler .

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
ne yapacanki neyine yetecek çift çekirdek olmadıktan sonra

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
tamamda ram proğramı vardı adını unuttum

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı
haqanguven

haqanguven

Üye
çünkü sistem uygulamaları ram yiyor sana kalan free ram o kadardır...

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
soran olmaz dostum herkeste snr boyle hatta daha dusuk olanda vardir emin ol

saberus

Üye
    Konu Sahibi
telefon zaten cfw li hard format attım 3 defa ama aynı bi değişiklik yok . Bi ayrı konu ise arkadaşımda c5-03 var ve sınırsız rame sahip aynı anda abartısız 30 uygulama acabiliyor ben denedigimde 10 dan sonrası kasmaya başlıyor rami hafıza kartından kullandığını sôyledi c601 de yapabilme imkanı varmı ?

enuk231

Üye
c5-00 da 30 uygulamayı hiç kasmadan açabiliyo c6-01 için bir çözüm bulacak yok muya

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
150 mb gayet iyi bir mebla..ben 120 lerde kullanıyorum düşün.

ram arttırmak istiyorsan uygulamalarını h.kartına kur ve kullanmadığın uygulamaları sil.arka planda da açık uygulama bırakma

saberus

Üye
    Konu Sahibi
150 mb gayet iyi bir mebla..ben 120 lerde kullanıyorum düşün.

ram arttırmak istiyorsan uygulamalarını h.kartına kur ve kullanmadığın uygulamaları sil.arka planda da açık uygulama bırakma

dediklerinin fazlasıyla yapıyorum ramblow cleneup kullanıyorum yinede bi artış yok neyse teşekkürler her ne kadarda soruma pek cevp alamasamda .

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
dediklerinin fazlasıyla yapıyorum ramblow cleneup kullanıyorum yinede bi artış yok neyse teşekkürler her ne kadarda soruma pek cevp alamasamda .

sorunun cevabı bu kardeşim.symbian^3 cihazlarda ram kullanımı bu şekilde.

MaxipmaN

Üye
ram blow ramin yavaş azalmasını sağlıyor artırmıyor yani bende 1günde 125 mb oluyorsa ramblow kullanınca 2-3günde 125mb seviyesine düşüyor ben kullanmıyorum işe yaramıyo bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt