c6-01 ovi store sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harm0ny_1

harm0ny_1

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 ovi store sorunu
Merhaba arkadaslar bi sorum olcaktıda, cihazı yeni aldım anna güncellemesini yaptım , oviye girdim onunda güncellemesi gelmiş 17mblık bişiydi,güncelledi fakat magazaya tıklayınca bekliyor telefonu bastan acıyor bi türlü cözemedim yardımcı olabilirmisiniz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hmm klasik sorun şimdi arkadaşım şöyle yapıyoruz. Telefonun uygulama yöneticisinden Ovistore ve eklentilerini kaldırıyoruz, ardından telefonun ovisuite ile bilgisayara bağlayıp telefon yedeğini alıyoruz. Yedek işlemi bittikten sonra telefona soft format atman gerekiyor bu format şekli telefonunda sıfırlama yapar orjinal ayarları yükleyip başlatır. soft format atmak için çevir menüsünden *#7370# tuşlayıp telefonun yeniden başlamasını bekle telefon açıldıktan sonra ovi suite yada wifi ile güncellemeleri kontrol et ve çıkan güncellemeleri yükle ovimağaza'da yüklenmiş olur. Bu şekilde yaparsan sanırım sorunun çözülür.

Aynı şey benimde başıma gelmişti ben hardformat ile çözmüştüm olayı sorun hala devam ederse hard format atman gerekir.

• Beğen
Tepkiler: harm0ny_1
harm0ny_1

harm0ny_1

Üye
    Konu Sahibi
usta şöyle yaptım menüden cihaz güncellemelerine girdim anna servis pack fln yazıyo onlarıda yükledim açılıyo artık , olmasa dedigin gibi yapcaktım cok tesekkurler eline saglık :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Rica ederim ne demek düzeldiğine sevindim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt