c6-01 navigasyon hakkında ............

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 navigasyon hakkında ............
Buna benzer bir sürü konu var ama benımkı bıraz farklı kontor yemesi tümleşik bağlantıyı seçtım ancak bu sefer kapalı alanda 20 dk konum bulması suruyor ve açık alanda ise 8-9 dk sürüyor birz sıkıcı bir durum sizce normalmi bu ????

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ufak da olsa bi internet paketi kullanacaksın arkadaşım akıllı telefonların %90 ı internet bağlantısı gerektiriyor artık
sadece navigasyonun yer bulması içinse 5 mb bile yeter aslında ama haritalara da netten ulaşacaksan yetmeyebilir

• Beğen
Tepkiler: MrExpert
atakan25

atakan25

Üye
yardımlıyıda seçicen tabi bu para yer paket lazım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
yardımlıyıda seçicen tabi bu para yer paket lazım
:oke: Aynen yardımlı gps seç ve ayrıca int.paketi kullanmanı tavsiye edirim. Senin soruya gelince net kullanmadan gps konumu bulması için o dakikalar gayet normal...

jatvalca

jatvalca

Üye
nasıl para yiyor arkadaşlar?
ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum bir kuruş bile ödemedim sizde nasıl para gidiyor anlamadım

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
telefonunun birçok özelliğini kapatır ve internet ayarlarını yüklemezsen wifi dışında internete bağlanmazsan tabi ki sorun olmaz
ama bi 0.facebook a gireyim desen bile internet ayarı gerekli
oyun oynayacaksın reklamlı ise nete başlanması gerek
gps kullanacaksan açık alanda değilsen seni bulmasını kolaylaştırmak için internet gerekli
daha birçok şey için internet lazım bu yüzden telefonunuzdan verimli ve tam olarak yararlanmak istiyorsanız internet şart

ahyfamily

ahyfamily

Üye
forumda symbian 3 diagnostics device adlı programı ara.
bu program telefonun tüm donanımlarını test ediyor. gps sorunu varsa donanım arızasıdır. servis gerekir.
bir de servisin biri kalibrasyondan bahsetmişti.

sinerler

Üye
doğru ayarları yaparsanız para gitmez. Ben de ilk aldıgımda öleydi çevrimiçi olunca normal olarak para yiyodu çevrimdışı yapınca da aşırı uzun bekletiyodu. Eğer yapabiliyosanız internet paketi yapın gerçekten çok iyi oluyo. Bi de ona mı para vercem diyosanız biraz araştırın ayarları var onun şimdi hatırlayamadım ama yapınca gerçekten iyi oluyo. Köyde yaşıyorum evin içinde bile gps buluyo :oke:

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bende kontor falan yemiyor. Çevrimdışıyım. Gayet normal çalışıyor. Kapalı alanda bulmuyor o ayrı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt