C6-01 Mobil tv lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

misugi17

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Mobil tv lütfen yardım
Arkadaslar c6-01 telefonum dan mobil tv izlemek ıstıyorum turkcell hattım var ama bir turlu ayarları alamadım ayar tv yazıp 2222 ye yolluyorum fakat gelmıyor bilen arkadaslar varsa elle nasıl yapılır bu ayarlar yardımlarınız beklıyorum..

STaT!C

STaT!C

Üye
turkcell symbian ^3 ü destekleyen mobil tv uygulaması çıkarmadı mecburen üzerinden izleyeceksin.

Siteye girerken wap bağlantısını kullan. kanalı açarken mobil tv erişim noktasını internet erişim noktalarının 1. sırasına al. ve daima öyle dursun. Aksi takdirde izleyemeyebilirsin.

Ayrıca ayar tv yazıp 7777 ye gönder 2222 ye değil değişti.

bynicky

bynicky

Üye
c6 01 turkcell mobil tv uygulamasını desteklemiyo ..

lutfi07

Üye
Walla ben c7 ye spb tv adlı progamı yükledim bütün kanalları seyrediyorum neredeyse

murathalic

Üye
sitede aradım buylamadım linkin atarmısını burdan yada özelden tşk.

asfenerli

asfenerli

Üye
peki c6-01 de vodafone hat ile mobil tv izlemek mümkün mü?

cyberturko

cyberturko

Üye
peki c6-01 de vodafone hat ile mobil tv izlemek mümkün mü?

Elbette mümkün live.vodafone.com sitesin mobil tv sekmesıne tıkla uyelıqını yap izle. Birde ufak bi ayarı war. Ayarlar>Uygulama Ayarları>Videolar>Erişim Noktası Kullanımda seceneqini hangi internet erişim noktasını(örn:vodafonelive) seç. Ondan sonra live.vodafone sitesinde mobil tv başlığı altından izleyebilirsin.Sanırım daha programı cıkmadı.

sky_boy

sky_boy

Üye
arkadaşlar benimkide c6-01 avea..bunun için nasıl yapıcaz..birde film dizi uygulaması var mı bildğiniz

bebegim21

Üye
uygulama ayarlarından video yu seç akış ayarlarından bağlantıyı sec link üzerinden izlemeye başla

tugay91

tugay91

Üye
mobil tv c6 ya uyumlu olmadğı için web den izliym diyorum buseferde tarayıcınız trkcel sayfasını desteklemyor diyor webdn de izlenmyo

- - - Eklendi - - -

mobil tv c6 ya uyumlu olmadğı için web den izliym diyorum buseferde tarayıcınız trkcel sayfasını desteklemyor diyor webdn de izlenmyo