C6-01 mi İdeos x5 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
o c6-01 diyen arkadaşlara soruyorum flash 10.3 desteği var mı acaba c6 nızda. facebookta okey oynanıyomu? android gibi her bilgisayar programının tel versiyonu var mı? karar senın.

umut681

umut681

Üye
o
o c6-01 diyen arkadaşlara soruyorum flash 10.3 desteği var mı acaba c6 nızda. facebookta okey oynanıyomu? android gibi her bilgisayar programının tel versiyonu var mı? karar senın.

arkadaşım saydığın o özelliklerin hepsi 600 liralık hangi android te var ???

nonamex

Üye
Cin can con diye alay etmeyin ya telefon guzele benziyor :)

pRime.

pRime.

Üye
flash lite 4 ile flash 10 içeriğinin çoğu açılıyor zaten hem söyle bakalım huaweinin işlemcisi flash 10.3'ü sorunsuz kaldırır mı? gs2'de bile bunu anca başarabilmişken... :islikuygulamaların uyumsuzluk sorunu var mı yok mu? söyle bakalım. :hmmm karar senin

onurgunay35

onurgunay35

Üye

flash lite 4 ile flash 10 içeriğinin çoğu açılıyor zaten hem söyle bakalım huaweinin işlemcisi flash 10.3'ü sorunsuz kaldırır mı? gs2'de bile bunu anca başarabilmişken... :islikuygulamaların uyumsuzluk sorunu var mı yok mu? söyle bakalım. :hmmm karar senin

Bende flash 10.3 yüklü gayette iyi kaldırıyor bi sorun çıkarmadı kasma fln yapmadı her siteden video izleyebiliyorum oyunda oynanıyor hiç sorunsuz.

----------Eklendi @ 21:12:45 ---------- Yazıldı @ 21:08:47 ----------

kim bilir Huawei'de kullanılan mercek ne kadar kalitesizdir. AF bile kurtarmaz bence. C6-01'de de Carl Zeiss mercek var demiyorum ama Huawei'den daha iyi çeker. Ayrıca dünyanın en iyi ekranlarından Clear Black Display var; Super Amoled'ın en dişli rakibidir. Kimi otoriterlere göre CBD, kimi otoriterlere göre de SA dünyanın en iyi ekranı seçilmiş durumda. S^3 Anna güncellemesi geleceğinden midir bilemem Nokia oyun/uygulama işine de hız verdi. Eskiden Asphalt 6 Nokia telefonlar kaldırılmaz deniyordu ve oyun geç de olsa sonunda çıktı S^3'e. USB on te go özelliği, tv çıkışı, tasarım şıklığı ile C6-01 bariz önündedir Huaweinin. Çünkü telefonda olmayan şey yok.

Nerden biliyosun dandik bir mercek kullandığını madem bilmiyosun neden kötülüyosun çok saçma yaa

baranselona

baranselona

Üye

10.3 ü rahatça kaldırıyor facede okey oynuyorum-facedeki her videoyu izliyorum-DH deki videolarıda izliyorum tık yok..

hangi uygulamada sorun yaşamışlar ki huawei de piyasadaki bütün android oyunları ve uygulamaları kaldırıyor HD olanlarında neredeyse tamamını çok ufak bi root işlemiyle oynuyosun..zaman geçtikçe ağır oyunlar çıkarsada işlemci hızı overclock la 1.5 ghz e kadar çıkarılabiliyor bu telefonda uygulama konusunda hiçbir sıkıntı yaşanmıyor.. hangi uygulamada uyumsuzluk yaşadınız söyleyin deneyeyim...

pRime.

pRime.

Üye
10.3 ü rahatça kaldırıyor facede okey oynuyorum-facedeki her videoyu izliyorum-DH deki videolarıda izliyorum tık yok..

hangi uygulamada sorun yaşamışlar ki huawei de piyasadaki bütün android oyunları ve uygulamaları kaldırıyor HD olanlarında neredeyse tamamını çok ufak bi root işlemiyle oynuyosun..zaman geçtikçe ağır oyunlar çıkarsada işlemci hızı overclock la 1.5 ghz e kadar çıkarılabiliyor bu telefonda uygulama konusunda hiçbir sıkıntı yaşanmıyor.. hangi uygulamada uyumsuzluk yaşadınız söyleyin deneyeyim...

Kullanıyor musun?

baranselona

baranselona

Üye
evet avatarımda görünmüyor mu?

onurgunay35

onurgunay35

Üye

+1 :oke:

34ZLM97

34ZLM97

Üye
ben bir C6-01 kullanıcısı olarak şiddetle öneririm sorunun cevabı tabiki de C6-01

fireman87

fireman87

Üye
İdeos x5'ten sikayetleri okudum az önce, alan kullanıcıların yarısı sikayet etmişler sanırım markaya ısınamadılar..

34ZLM97

34ZLM97

Üye
ben o markayı ilk kez duydum ama c6-01 den çok memnunum

baranselona

baranselona

Üye
İdeos x5'ten sikayetleri okudum az önce, alan kullanıcıların yarısı sikayet etmişler sanırım markaya ısınamadılar..

evet marka yeni olduğu için en ufak bişeyde bazıları paniğe kapılıyor mesela birisi ş-i yazmayı bulamamıştı bu telefonda yokmu ne biçim telefon bu falan diyorlardı..