El~PisToLeRo
Üye
Sana göre arap firmasıydı dimi huawei hmm evet belki ilk kurucusu falan öyledir ama o telefon tam bir çinli.
O telefonun özelliklerinden benimde haberim var ve o saydıgın artılara bende ideos hakkında artılar eklerim ama telefon kalitesiz.
Konusmak için daha erken 1'ay anca oldu çıkalı daha ne kullandın da yere düsürdün anladın kaltieyi.
Özelliklerini yazarken bile kafanı kurcalamalı niye ucuz bu telefon diye.
Ayrıca android bir telefon yazarken 800 mhz'yi rami falan yazma biz biliyoruz androidin çalısması içine neler gerekli.
Evet telefonun amoled olması fiayatını en az 150-200 lira üste çekecektir ve C6'da cbd ekran ile birlikte bu teknoloj.
Evet flash yok.Sen face'de okey dısında düzgünce kullanamazsın flash'ı..
Wifi hotspt falan hikaye bos is telefonda zaten wifi sorunu var.Wifi açıkken telefon kasıyormus diyorlar bundan tam haberim yok ama.
Ve usb on the go destekli kaç telefon var senin haberin yok..
El~PisToLeRo'nun uzerıne cok gıttık kendısı ne bılıyosa onu yapsın bız karısmayalım bız sadece uyrdık yoksa bıze ne sen bılırsın ne yapacagını
Samsungunda iphoneyle davası var benzeyen telefon yaptığı için ne yani ne var bunda.Ayrıca o huaweinin derdi önemli olan bana sundukları cihaz banane huaweinin davasındanBilyoruz arkadasım huawei'yide bilyoruz foxcon'uda biliyoruz benim önceden çalıstıgım bilgisayar sirketinde foxcon mallarının adı bile geçemezdi anakart için sen simdi kalkıp foxcon olmasını bir avantaj gibi anlatıyosun.
Mobile kartları geçtim.Foxcon dünya markası olsa MSİ Asus Gigabyte bunla uzay markası mı.
Foxcon ve huaweinin geçmislerinde bir sürü fason çakma malzeme üretimi vardır ve motorola gibi gerçek dünya devi ile bir sürü davaları vardır..
Ben marka fanatizmi yapmam telefonda kaliteyi ararım ama bugün bir ne bileyim modem yada suan lazım olan bir ekran kartı alsam markaya takılmam sundugu özellikler benim için önemli ama gidipte körü körüne çin malı ve ederinden düsük degerli bir ekran kartı almam.
Herseyi iyidir fanı bozulur.Harika performanıs vardır kondansötör siser o olur bu olur falan.
Ben piyasayı arastırırımm ve o cihazın maliyetini az çok hesaplarım.Ve bana pahalı gelmesinden çok ucuz geldiginde almam o malı.
Çok güzel bir laf vardır zengin degilim ki ucuz alayım.Bu da o hesap.
Hayırlı forumlar herkese bu muhabbet uzar gider güle güle sorunsuz kullanın insallah cihazlarınızı
Hayırlı ramazanlar bu arada ezan okudu yazarken suyu içemedik bak saglık olsun
Herkese hayırlı ramazanlar.
Yahu ne zamandır girmiyorum 5800 isimli kütüğü sattıgımdan buyana
Neyse bir sonraki tartışmaya kadar hoşçakalın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?