Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Evet bir android sever arkadaş daha banlanmışArkadasım admin olsam simdiye 5 kez banlamıstım seni olay çıkarmaktan baska bisey bildigin yok.Telefonlar hakkında bi gıdım bilgin de yok.Milleti telefondan sogutuyosun
Evet bir android sever arkadaş daha banlanmış
ee o kadar çok konu dağıtcak mesaj yazarsa şikayetimizi de ederiz dostum ...
Bi çok arkadaş rahatsızdı bu kişiden neyse banlının arkadasından konuşmayalım
ne olcak bu nokia fanlığı
ben bir nokia fanıyım sen bir android fanıyım ben sana karışmıyorum seninde bana karışma hakkın yok.!
İster batsın ister yükselsin ben kendi safımda mutluyum arkadaş ve hiçbir ama hiçbir telefon beni N8 den vazgeçirebilecek bir meziyete aradan geçen bir seneye rağmen ulaşamadı ...
Forever N8.....
C6-01 tabiki.
----------Eklendi @ 10:46:17 ---------- Yazıldı @ 10:45:13 ----------
Ne olacak bu fandroidlik
Vayt be ortak döktürmüş...
Ideos X5 3.8 inch, C6-01 3.2 inch ekran
Ideos X5 512 Mb Ram + 800 mhz islemci + Adreno 205 GPU ile oyunlarda sorun yaratmaz ve flash 10.3 destegi sunar. C6-01 256 mb ram + 680 mhz islemci + broadcomm bcm2727 gpu ile oyunlarda sorun cikarmaz ama Symbian icin fazla hd oyun yok, olanlarin bir kismida duzgun uyarlanmamis. Flash lite 4 destegide yeterli degil ve telefonun donmasina sebebiyet veriyor. Ideos X5 te 5 mp + AF'li kamera var, C6-01 de 8 mp , af yok. Ayrica ideos X5 daha ince.
Ideos X5 en mantiklisi degil mi ?
buralar bizden sorulur
----------Eklendi @ 12:12:55 ---------- Yazıldı @ 12:11:14 ----------
tmm hacım sen öyle diyosan öyledir bi konuda sen varsan son nokta koyulmuştur şimdi gidiyorum N8 i satmaya hemen bmw x5 alıcam
Ideos X5 3.8 inch, C6-01 3.2 inch ekran
Ideos X5 512 Mb Ram + 800 mhz islemci + Adreno 205 GPU ile oyunlarda sorun yaratmaz ve flash 10.3 destegi sunar. C6-01 256 mb ram + 680 mhz islemci + broadcomm bcm2727 gpu ile oyunlarda sorun cikarmaz ama Symbian icin fazla hd oyun yok, olanlarin bir kismida duzgun uyarlanmamis. Flash lite 4 destegide yeterli degil ve telefonun donmasina sebebiyet veriyor. Ideos X5 te 5 mp + AF'li kamera var, C6-01 de 8 mp , af yok. Ayrica ideos X5 daha ince.
Ideos X5 en mantiklisi degil mi ?
----------Eklendi @ 19:53:47 ---------- Yazıldı @ 19:48:35 ----------
C6-01 ekran cbd amoled. Önceden belirttiğim gibi dandik afli bir kameraya kaliteli afsiz bir kamera tercihimdir. Malzeme kalitesi de önemli tabi. İşlemci hızlı gözükse de gpu iyi değil, her oyunda olmasa da belli oyunlarda c6-01 çok daha iyi ve c6-01 akranlarıyla aynı sistemi kullandığı için telefona özel uygulamayı aramana gerek yok yani uyumsuzlukla uğraşmazsın. Usb otg var bide...
Adreno 205 cok kucumseme hocam, N9'daki GPU'dan daha guclu, HTC Desire HD'de falan kullaniliyor. C6-01'dekine gore biraz zayif dogru ama o da iyi bir gpu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?