avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
c7 daha guzel bence bende var cok memnunum
Nfc istiyorsan N8i elemen gerekiyor. Nfc önemli değilse N8 özellik olarak diğerlerinden üstün.
arkadaşım c7 nin kamerasıyla n8,i kıyaslayamazsın n8 kat kat üstün ben ikisinide kullandım şuan n8 kullanmaktayım
oldukça memnunum
sen c7 al bende kullandım nokıa yaya göre iyi telefon
kameraya önem vermiyorsan c7 al pişman olmazsın nfc yeni bir teknoloji kısa sürede türkiye,ye yayılacağını sanmam şuan gereksizn8 in kamerası 12 MP ama bence okadar net çekmiyor tabi boyuta bakarsan 12 MP daha büyük resimler çekiyor zaten n8 in kamerası fotoğraf kameralarıyla kıyaslanıyormuş !
sen c7 al bende kullandım nokıa yaya göre iyi telefon
Bluetooth gibi düşün iki telefon arasında aktarım yapabiliyorsun çekim alanı daha düşük telefonların yakın olması gerek ve iki telefondada bu özelliğin olması gerek.
kredi kartı gibi kullanılabiliyor diyorlar doğrumudur ?
doğrudur hatta metrobüslerde tranvaylarda belediye otobüslerindede kullanılacak ama dediğim gibi yeni teknoloji baya süre alır gelmesi
doğrudur hatta metrobüslerde tranvaylarda belediye otobüslerindede kullanılacak ama dediğim gibi yeni teknoloji baya süre alır gelmesi
Fm verici var.
Nokia alcaksan C7 al. Nokia almayacaksan Samsung galaxy s2.Ya da android işletim sistemli bir cihaz.Kamerası yakın çekimlerde hiç iyi değil.Manzara fotoğrafları iyi.
Doğru Söylüyorsunda Herkesin Gücü S2 Almaya Yetmiyor
---------- Eklendi @ 19:28:13 ---------- Yazıldı @ 19:22:51 ----------
S2 Lerin Çok Kullanıldığında Yeterli Soğutma Olmadığı İçin Yandığını Biliyor muydun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?